034 0_0 022 036-1 Post it board 035-1 HollandInnovative_A_vibrant_full_HD_photograph_capturing_the_es_138f5472-4e0c-480d-a4f8-206b696eb349 001 groepsfoto- internet 0_2 pexels-fauxels-3184325 006 internet Training

Passie voor klantsucces door innovatie en kwaliteit.

Uit nieuwsgierigheid naar verbetering zijn we gepassioneerd om onze klanten in staat te stellen om uit te blinken in kwaliteit en open innovatie.

Onze Visie

Om klanten te helpen slagen met projecten, productontwikkeling, realisatie en productie door het delen van onze kennis en expertise op het gebied van methodologie en technologie

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen slagen!

We bieden projecten, trainingen, coaching on the job en open innovatie-evenementen aan om individuen en organisaties te helpen hun doelen te bereiken.

043
“Wij geloven in talenten en teamwerk. Je hebt de juiste uitdagende projecten nodig om te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je carrière te ontwikkelen.”

Hans Meeske - Holland Innovative

Director

Projectmanagement

Doeltreffende aansturing van multidisciplinaire teams en het bereiken van resultaten in complexe projecten.

Waarom HI voor projectmanagement

Product- en Procesontwikkeling

Product-, proces- en productieontwikkelingsprocessen vormen vaak de kern van jouw organisatie. Het gaat om de levering van robuuste processen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de verwachtingen van de klant en op een kosteneffectieve manier worden uitgevoerd.

Waarom HI voor product- en procesontwikkeling

Reliability Engineering

Een goedlopend ontwikkelings- en productieproces alleen is niet voldoende om een succesvol product op de markt te brengen. Het product moet ook betrouwbaar zijn. Deze discipline dient gedurende de gehele levenscyclus van het product integraal te worden toegepast.

Waarom HI voor reliability engineering

Medische Productontwikkeling

Het ondersteunen van innovatieve bedrijven bij het ontwikkelen van medische hulpmiddelen die betrouwbaar zijn en voldoen aan de eisen van zowel regelgeving als klanten. Voor het beste resultaat geloven wij in integratie met Reliability, Design for Six Sigma, Regulatory en Project Management.

Waarom HI voor medische productontwikkeling

Data Science

Het integreren en aanpassen van de 'nieuwe' methodologie van data science in het ontwerpproces voor nieuwe productintroducties en productverbetering.

Wat onze experts kunnen betekenen voor jouw organisatie
pexels-fauxels-3183197