https://www.holland-innovative.nl/hubfs/049-1.jpg
Wanneer is iets goed genoeg? Wanneer kan je processen of producten vrijgeven? Om dat te kunnen beoordelen heb je vooraf gestelde criteria nodig. Bijkomend voordeel als je zulke criteria hebt, is dat iedereen dezelfde taal spreekt, waarmee je sneller tot oplossingen komt en stappen kan zetten.

Loek Geelen

Sr Product en Proces Specialist

Professionals voor Product- en Procesontwikkeling

 

Onze experts hebben een scherpe visie om jou te helpen in alle fasen van de product- en procesontwikkeling. Ze zijn getraind in het observeren en identificeren van uitdagingen vanuit een fris perspectief, om zo de beste oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie. Holland Innovative's professionals vertrouwen op een achtergrond in werktuigbouwkunde en expertise in Green Belt, Master Black Belt, Lean en Six Sigma. 

Wij streven ernaar om werkelijke en blijvende impact te realiseren. De complexiteit van jouw uitdagingen en de dynamiek van zowel de organisatie als de markt vragen om daadkrachtige oplossingen. Of het nu gaat om training, ondersteuning in projectmanagement of praktijkcoaching, wij werken graag samen om onze kennis te delen voor innovatiesucces op de lange termijn. Het is onze passie om jouw team en organisatie naar een hoger competentieniveau in  product- en procesontwikkeling te brengen.  

 

Praat met een specialist

 

Externe expertise kan

De ontwikkeling van robuuste producten en processen ondersteunen en variatie gedurende het hele proces verminderen.

De costs of non-quality en de impact van deze actie op projecten verminderen.

Laten inzien hoe een reeks gerichte experimenten een complex probleem snel beheersbaar kan maken.

Ondersteuning bieden aan jouw professionals of fungeren als expert op product- en procesontwikkeling.

Onze services.

De manier waarop onze experts kunnen bijdragen aan jouw organisatie.

Elk individueel HI teamlid heeft een sterke achtergrond in data science, mechanical, reliability en system engineering gecombineerd met expertise in Green Belt, Master Black Belt, Lean, Six Sigma en CoNQ-problematiek.

We hebben geleerd dat een gecombineerde aanpak van training, coaching en projectparticipatie de betrokkenheid vergroot en de impact versnelt. Nieuwsgierig naar de impact op jezelf of jouw organisatie?

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en sociale impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen