Expertise on QA&RA

Wil je een veilig medisch apparaat ontwikkelen dat betrouwbaar is en tegemoet komt aan de eisen van zowel wet- en regelgeving als gebruikers? En moet je dit bewerkstelligen binnen strakke tijd en budget deadlines? 

Door onze integratie van reliability, design for six sigma, wet- en regelgeving en projectmanagement is HI uitgegroeid tot een zeer deskundig competentiecentrum voor het ontwikkelen van medische systemen.

Praat met een specialist
001 Overig Enschede-1

Wat onze MedTech professionals voor uw bedrijf kunnen betekenen:

Holland Innovative (HI) kan u helpen in het ontwikkeltraject van uw medische product. Onze experts hebben vele jaren ervaring met medische productontwikkeling. Ze hebben gewerkt bij grote medische bedrijven, zowel multinationals als het MKB en bij MedTech start-ups. HI teamleden hebben een achtergrond in natuurkunde, elektronica, software, wiskunde, technische geneeskunde en biomedische engineering. Door onze integratie van Reliability, Design for Six Sigma, wet- en regelgeving en projectmanagement is HI uitgegroeid tot een zeer deskundig competentiecentrum voor het ontwikkelen van medische apparatuur.

De volgende vragen zijn cruciaal in het succes van het ontwikkeltraject van uw medisch product:

  • Bent u zich bewust van de wet- en regelgeving en alle standaarden die van toepassing zijn?
  • Is uw team goed getraind op deze aspecten? Is het nodig uw medisch ontwikkelteam naar een hoger vaardigheidsniveau te brengen?
  • Heeft u een duidelijke projecttijdlijn die de correlatie van alle competenties, activiteiten en doelstellingen weergeeft?
  • Zijn het risicomanagement, de klinische evaluatie en de serviceability op orde?
  • Wordt het product op een gestructureerde en goed gedocumenteerde manier ontwikkeld? En volgens de eisen van de kwaliteitsmanagement systemen?
  • Heeft uw team ervaring met het ontwikkelen van medische producten met gebruikmaking van wet en regelgeving, Reliability, Design for Six Sigma, data-analyse en projectmanagement?

 

Voorbeelden van MedTech projecten

Door onze kennis van reliability engineering te combineren met onze ervaring met projectmanagement konden we onze klant helpen om met succes een nieuw product te ontwikkelen voor de mammografie markt.

Wij hebben geholpen bij het ontwikkelen van een MRI spoel door te focussen op de kritische patiëntbehoefte, wat resulteerde in een optimaal ontwerp dat vanwege zijn flexibiliteit bij alle soorten toepassingen kon worden ingezet.

Wat we kunnen doen.

Waar je ons voor kan inschakelen.

https://www.holland-innovative.nl/hubfs/lisette.jpg
Om goede en veilige producten in de markt te zetten, is het noodzakelijk om bepaalde activiteiten tijdig in te plannen tijdens het ontwerp- en productieproces.

Lisette van Steinvoren - Stamsnijder

Competence Lead MedTech & Sr Project Manager Medical

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen