Werken bij Holland Innovative

Ben jij nieuwsgierig aangelegd? Houd je van afwisseling? Wil je jouw kennis verder uitbreiden én delen met anderen? Wat is jouw “why” in het leven?

Wat wij bieden.

043 Overig Eindhoven

Veel mogelijkheden

Sociale vaardigheden en sociaal ondernemerschap staan bij ons hoog in het vaandel. Naast het ontwikkelen van robuuste producten willen wij graag een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dat betekent dat we veel kansen bieden, van het schrijven van je eigen boek tot deelname aan events en van het geven van trainingen en keynotes tot het ondersteunen van de start-ups van onze eigen medewerkers.
029 Overig Eindhoven

Krachtige teamgeest

Ook hechten we veel belang aan het onderhouden van ons netwerk. Dat komt ook naar voren in het sterke teamgevoel dat we bij HI hebben om samen projecten op te pakken of nieuwe kennisgebieden te gaan verkennen. Je kunt altijd terugvallen op onze thuisbasis, die bestaat uit een goede mix van young professionals en zeer ervaren collega’s. Als team maken we elkaar sterker en zorgen we voor elkaar. Maar we geven je ook veel ruimte om je werk-privébalans goed in te vullen. Een kwestie van vertrouwen en samen doen.
024 Overig Eindhoven

Lerende organisatie

We zijn een lerende organisatie en voelen ons verantwoordelijk voor het overdragen van kennis bij onze klanten. We zijn continu bezig met leren én delen van kennis. Dit gebeurt zowel on the job als in onze eigen Academy. Ons uitgebreid opleidingsaanbod is daarom voor iedereen toegankelijk.

Waarom mensen graag voor ons werken.

017 Overig Eindhoven

Innovatie

We dragen vooral bij in het product-creatie proces bij de klant. We staan daardoor dichtbij nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebieden. Heb je de mogelijkheid om echt impact te maken bij veel verschillende bedrijven in allerlei sectoren. Altijd gesteund door je ervaren collega’s en het hele team.
015 Overig Eindhoven

(Persoonlijke) ontwikkeling

We zijn een lerende organisatie, een organisatie die steeds in beweging is. We worden zelf ook continu uitgedaagd om ons te blijven ontwikkelen. We ontvangen interne coaching voor onze persoonlijke ontwikkeling, kunnen opleidingen volgen en zelf met voorstellen komen voor onze eigen ontwikkeling.
037 Overig Eindhoven

Mix van projecten en training

Je levert een wezenlijke bijdrage aan de kennisopbouw bij je opdrachtgever! Door jouw kennis in te zetten en door je collega’s bij de klant te helpen in hun eigen competentie ontwikkeling.
009 Overig Eindhoven

Holland Innovative is een informele, platte organisatie met veel vrijheden, waar je actief bent in een zeer diverse projecten. We voeren projecten uit bij grote multinationals, het MKB en start-ups.

https://www.holland-innovative.nl/hubfs/Eefke%20van%20Daal%20-%20Poels.jpg
Hier bij HI is diversiteit geen doel op zich. Het is een van de manieren waarop wij ons doel bereiken: onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn."

Eefke van Daal-Poels

HR Manager bij Holland Innovative

"Omdat onze klanten divers zijn, moet ons team dat ook zijn. Waar het op aankomt, is dat mensen de knowhow en inzichten meebrengen die onze cliënten nodig hebben, en dat ze leergierig zijn, iets wat deel uitmaakt van onze organisatiecultuur", legt Eefke uit.

Wat feiten over het HI team.

55

professionals in dienst

31%

van de werknemers is vrouw

34%

is al meer dan 5 jaar in dienst

150

gemiddeld per jaar verschillende (unieke) cliënten werden bediend

Ons team.

Onze professionals zijn flexibel, resultaatgericht en bereid om gezamenlijke uitdagingen aan te pakken en mogelijkheden te onderzoeken. Wij geloven in de kracht van teams om uit de comfortzone te komen. Mensen, teams en organisaties kunnen meer dan ze denken, wat leidt tot meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Wij vinden het essentieel om plezier aan ons werk te beleven en ervoor te zorgen dat we onszelf en onze talenten blijven ontwikkelen. Bij HI staat het vertrouwen in elkaar centraal, zowel als team als gezamenlijk optrekkend met onze klanten.

Lisette van Steinvoren
“Bij Holland Innovative kan ik werken aan diverse, technisch uitdagende projecten die er toe doen!”

Lisette van Steinvoren

Competence Lead MedTech bij HI

Karin Ogink
“De combinatie van diversiteit in disciplines maken het leuk om bij HI te werken. ”

Karin Ogink

QA-RA Specialist Medical Devices bij HI

036 Overig Eindhoven

Kom vandaag nog ons team versterken.

Wij zijn hier om jouw vragen te beantwoorden. Aarzel niet, jij kan onze nieuwste collega worden.