Verbeter de ontwikkeling van robuuste producten en verminder fouten in het proces

Het definiëren van de criteria voor kwaliteit, kosten en deadlines voor elke stap om de gewenste resultaten te bereiken, is het minimum dat van een professional in product- en procesontwikkeling wordt vereist. Wij bieden de combinatie van technische kennis, zakelijk inzicht en zachte vaardigheden om je carrièrepad naar het volgende niveau te tillen. 

Bekijk academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
PROCESS-IMPROVEMENT-400x477

Ontwikkel je competenties in product- & procesontwikkeling.

051-1

Variatie in het hele proces verminderen

Voorkomen dat technische problemen laat in het ontwikkelingsproces opduiken, waardoor je genoodzaakt bent toevlucht te nemen tot snelle oplossingen, waardoor je tijd en geld bespaart voor jouw productlancering.
023 Overig Eindhoven-2

Identificeer snel de behoeften van de markt

Uitzoeken of jouw team goed getraind is in op feiten gebaseerde, op waarde gedreven productontwikkeling en kan herkennen welke gegevens nuttig zijn in het productontwikkelingsproces.
011 Overig Enschede-1

Kennis van de beste beschikbare methodologieën

Begrijpen en veilig toepassen van de belangrijkste methodologieën die op de markt worden gebruikt, of het nu gaat om DMAIC, DIDOV of CRISP-DM.
https://www.holland-innovative.nl/hubfs/Loek%20Geelen.jpg
Wanneer is iets goed genoeg? Wanneer kan je processen of producten vrijgeven? Om dat te kunnen beoordelen heb je vooraf gestelde criteria nodig. Met zulke criteria spreekt iedereen dezelfde taal, waarmee je sneller tot oplossingen komt en stappen kan zetten.

Loek Geelen

Sr Product & Proces Specialist

Product- en Procesontwikkeling

Wat wij geloven dat werkt.

In 15+ jaar praktijkervaring hebben we een duidelijke visie ontwikkeld over welke competenties nodig zijn in verschillende bedrijfsomgevingen en functies.

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender