Expertise Projectmanagement

Projectmanagers zijn het cement die de diverse disciplines binnen een bedrijf bij elkaar houden. Ze zorgen voor verbinding en moeten het onmogelijke mogelijk maken.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn de projectmanagers van Holland Innovative gespecialiseerd in het effectief aansturen van multi-disciplinaire projectteams. Ze bezitten een diepgaand begrip van zakelijke omgevingen, bedrijfscultuur en wezenlijke gebieden zoals System Engineering en Reliability. Wij zijn van mening dat een unieke combinatie van technische kennis, zakelijk inzicht en soft skills nodig is om samen de volgende stap voorwaarts te zetten. 

Praat met een specialist
Training

Wat onze projectmanagers voor uw bedrijf kunnen betekenen:

Het waarborgen van de vooruitgang van het individu, het team en het project.

Het inbrengen van een ‘pitbullmentaliteit’ om resultaat te behalen en een project niet de rug toe te keren voordat het is geslaagd.

Het bevorderen van enthousiasme en energie bij de deelnemers via (in)company trainingen.

Het zorgen voor een gezonde werkomgeving.

Het inbrengen van de best practices van andere bedrijven en hun eigen netwerk om het proces te versnellen.

Het inbrengen van 'hartslag' in het project. Hartslag brengt structuur aan, toont echte vooruitgang en geeft een kader als leidraad voor de eigen planning.

Waar je ons voor kan inschakelen.

Wim Schouten-1-1
“Leiderschap tonen en projecten managen lijken twee verschillende dingen, maar raken steeds meer met elkaar verweven. Beide dragen bij aan de succesvolle implementatie van een project. ”

Wim Schouten

Sr Project Manager - Holland Innovative

Lees het verhaal

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen