Details over Data Science

In een tijd van digitalisering is het ons doel onze klanten te begeleiden naar op feiten gebaseerde oplossingen op basis van bewezen methodologieën. Gewapend met uitgebreide ervaring en onze staat van dienst op het gebied van statistiek en Design for Six Sigma, integreren wij data science in het ontwerpproces voor nieuwe productintroducties en continue productverbetering. 

Onze data-analytics aanpak ondersteunt onze klanten gedurende de gehele productlevenscyclus, van ideevorming tot marktintroductie en verbeteringen in het veld.

Praat met een specialist
Visual-1_4_ASH03696-600x369

Essentieel bij het opzetten van de juiste aanpak voor data-analyse

Zou je met je team graag vaker beslissingen nemen op basis van feiten in plaats van te vertrouwen op instinct of vallen en opstaan? 

Heb je veel gegevens, maar weet je niet hoe u die moet gebruiken of er waarde aan kunt ontlenen?

Doen zich vaak laat in het ontwikkelingsproces technische problemen voor, waardoor je genoodzaakt bent toevlucht te nemen tot snelle oplossingen? 

Wil je weten welke gegevens nuttig zijn in het productontwikkelingsproces? 

Waar je ons voor kan inschakelen.

Jeroen de Mast1-1
“We zien dat organisaties waar programma managers en engineers de vertaalslag weten te maken om data science te integreren in hun product- en procesontwikkelingen, belangrijke innovaties in bestaande producten tot stand brengen”

Jeroen de Mast

Scientific Director - Holland Innovative

Lees het verhaal
elly-1
“Als je wat dieper graaft en data science-principes toepast op betrouwbaarheidsgegevens, faalgegevens, fysische gegevens en prestatiegegevens, kun je veel meer informatie en kennis opdoen over producten. Met data science kan reliability van reactive-fact-based naar reliability 2.0, dat is predictive-data-driven.”

Elly van den Bliek

Sr Reliability & Functional Safety Expert - Holland Innovative

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en sociale impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen