Wij geloven in teamwork.

Waarom Holland Innovative?

 
Holland Innovative is een kenniscentrum in product- en procesontwikkeling. Met een team van experts en een sterk netwerk ondersteunen wij onze klanten voortdurend bij uitdagende projecten op basis van onze competenties in projectmanagement, data analytics, reliability engineering, root cause analysis en kwaliteit & regelgeving.
 
Wij geloven in open innovatie. Open innovatie is ons sleutelwoord naar nieuwe successen. Onze definitie van open innovatie is ontmoeten, delen en verbinden. Samen bereiken we resultaten die er toe doen. Met ons netwerk hebben we gemakkelijk toegang tot actuele kennis om de innovaties van onze klanten te kunnen versnellen. Daarom bouwen we voortdurend aan en dragen we bij aan de ontwikkeling van ecosystemen. 
 
Uitdagende projecten zetten klanten en experts op scherp. Onze experts hebben de ambitie om dingen anders en beter te doen. De stem van de klant is de basis voor al onze projecten. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen, ons credo: "er is altijd een oplossing".
 
Wij leveren competenties voor het ontwikkelen en optimaliseren van producten, diensten of processen in de sectoren High Tech, Energie, Mobiliteit, AgroTech en MedTech.

 

Praat met een specialist

Hi Market-competence model_4 pillars v2-2

HI marktcompetentie model

Wat deze markten verbindt is de noodzaak om dingen anders en beter te doen en voortdurend te innoveren. De complexiteit in deze markten is sterk toegenomen en bedrijven hebben te maken met grote uitdagingen, zoals digitalisering, de groeiende behoefte aan duurzame en circulaire oplossingen en de energietransitie.

Holland Innovative streeft ernaar om samen met de klanten zich aan te passen aan deze transities. Dit kan zowel door productontwikkeling en/of het optimaliseren van hun processen, wat leidt tot het stimuleren van innovatiekracht en het realiseren van een hogere klanttevredenheid.

Wij delen onze competenties met onze HI Academy. Wij geloven dat de combinatie van training, coaching-on-the-job en het uitvoeren van projecten de maximale betrokkenheid en de grootste impact voor onze klanten oplevert.

hi impact-involvement model

HI Involvement-Impact Model

002 Overig Eindhoven

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en sociale impact.

Stel een vraag aan onze specialist
Leer ons kennen