Incompany

Incompany trainingen

Via trainingen delen we onze kennis over projectmanagement, product- en procesontwikkeling, reliability, medtech en data science. Daarbij proberen we altijd de link te leggen met de praktijk, zodat de kennisoverdracht beter beklijft.

Al onze trainingen zijn in-company beschikbaar; op maat gemaakt, om volledig aan te sluiten bij de behoeften en de strategie van jouw organisatie. Onze ervaren professionals kunnen de gebieden voor persoonlijke groei identificeren en een duidelijk plan opstellen om jouw volledige potentieel te bereiken.

Bekijk academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
Henk-1024x504

Pas aan naar eigen behoeften.

Holland Innovative summer academy - Six Sigma Green Belt 2-1-1

Ervaren instructeurs

Onze instructeurs hebben knowhow in gerenommeerde bedrijven, een brede kennis van bedrijfsomgevingen en bedrijfsculturen en een solide technische en academische achtergrond.
Visual-1_4_ASH03696-600x369

Theorie & praktijk

Bij Holland Innovative vinden we het erg belangrijk om onze dynamische trainingen te koppelen aan praktijkervaring. Indien gewenst kunnen jouw eigen cases en gegevens worden besproken tijdens de training op maat.
business-3152586_960_720

Partnerships

Samen met erkende instituten zoals IBIS Universiteit Amsterdam, Universiteit van Stuttgart, en de Technische Universiteit Delft, bieden wij trainingen en certificering aan.
https://www.holland-innovative.nl/hubfs/Geert%20Jakobs.jpeg
We besloten de training incompany te doen, zodat we die konden afstemmen op wat we nodig hadden. Onze behoeften zijn vrij uniek, er zijn niet veel bedrijven die doen wat wij doen. Dan is het handig dat een training makkelijk op maat gemaakt kan worden.

Geert Jakobs

VDL ETG

Talk to our academy advisor
Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk academy kalender