In-company trainingen

Al onze trainingen zijn in-company beschikbaar; op maat gemaakt. Onze trainingen bieden jouw organisatie de mogelijkheid om jouw teamleden te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden om succesvolle projecten te realiseren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Door onze expertise op het gebied van projectmanagement, product- en procesontwikkeling, reliability, medtech en data science te delen, kunnen wij jouw team voorbereiden op de uitdagingen van vandaag en morgen.

jwalphenaar_people_having_a_training_about_project_management_i_02e1bac8-5f95-4608-853c-dafe6395ebc6

Volledig afgestemd op jouw bedrijf

Holland Innovative summer academy - Six Sigma Green Belt 2-1-1

Ervaren instructeurs

Al onze trainingen zijn op maat gemaakt en worden gegeven door ervaren professionals. Hierdoor kunnen wij de specifieke behoeften van jouw organisatie identificeren en een trainingsprogramma ontwikkelen dat volledig aansluit bij jouw strategie en doelstellingen.
Visual-1_4_ASH03696-600x369

Theorie & praktijk

Bij Holland Innovative vinden we het erg belangrijk om onze dynamische trainingen te koppelen aan praktijkervaring. Wij begrijpen dat de praktijk de beste leerschool is, daarom zorgen wij ervoor dat onze trainingen altijd gericht zijn op het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.
business-3152586_960_720

Partnerships

Holland Innovative is de logische partner die jouw organisatie kan voorzien van hoogwaardige trainingen op maat. De complexe uitdagingen en dillema's van deze tijd vertalen we naar een leer- en ontwikkelprogramma op maat voor jouw ontwikkel en leerbehoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het bereiken van haar doelen en ambities.
https://www.holland-innovative.nl/hubfs/Geert%20Jakobs.jpeg
We besloten de training incompany te doen, zodat we die konden afstemmen op wat we nodig hadden. Onze behoeften zijn vrij uniek, er zijn niet veel bedrijven die doen wat wij doen. Dan is het handig dat een training makkelijk op maat gemaakt kan worden.

Geert Jakobs

VDL ETG

Talk to our academy advisor
Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk academy kalender