Meer over onze manier van werken

Professionals voor Medische Productontwikkeling

Onze experts kunnen jou helpen in het ontwikkeltraject van jouw medische product. Ze zijn getraind om uitdagingen vanuit een nieuw en fris perspectief te observeren en identificeren en de beste oplossing voor jouw specifieke situatie te vinden. Het is onze passie om jouw team en organisatie naar een hoger competentieniveau in medische productontwikkeling te brengen.  

Wij streven ernaar om werkelijke en blijvende impact te realiseren. De complexiteit van jouw uitdagingen en de dynamiek van zowel de organisatie als de markt vragen om daadkrachtige oplossingen. Of het nu gaat om training, ondersteuning in projectmanagement of praktijkcoaching, wij werken graag samen om onze kennis te delen voor innovatiesucces op de lange termijn.

 

Praat met een specialist

Cruciale vragen in het succes van medische productontwikkeling.

Heeft jouw team ervaring met het ontwikkelen van medische producten met gebruikmaking van wet- en regelgeving, reliability, design for six sigma, data-analyses en projectmanagement?

 

Heb je een duidelijke projecttijdlijn die de correlatie van alle competenties, activiteiten en doelstellingen weergeeft? 

Wordt het product op een gestructureerde en goed gedocumenteerde manier ontwikkeld? En volgens de eisen van de kwaliteitsmanagement systemen?
Ben je bewust van de wet- en regelgeving en alle standaarden die van toepassing zijn? 

Onze services.

De manier waarop onze experts kunnen bijdragen aan jouw organisatie.

Naast ervaring in het implementeren van een QMS volgens ISO 13485, heeft elk individueel HI teamlid een sterke achtergrond in fysica, werktuigbouwkunde, elektronica, software, wiskunde, technische geneeskunde en biomedische engineering.
 
We hebben geleerd dat een gecombineerde aanpak van training, coaching en projectparticipatie de betrokkenheid vergroot en de impact versnelt. Nieuwsgierig naar de impact op jezelf of jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!
Praat met een specialist
https://www.holland-innovative.nl/hubfs/lisette-1.jpg
Om goede en veilige producten in de markt te zetten, is het noodzakelijk om bepaalde activiteiten tijdig in te plannen tijdens het ontwerp- en productieproces.

Lisette van Steinvoren - Stamsnijder

Competence Lead MedTech & Sr Project Manager Medical

''Zoals het uitvoeren van een risico analyse, het schrijven van een plan voor het testen van het product, of een gebruikers analyse om de kritische parameters voor het product te bepalen.''

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen