Word de Engineer die producten ontwikkelt met een voorspelbare levensduur

Als engineer probeer je een duidelijk beeld te krijgen van hoe het nieuwe product nog vele jaren in de toekomst zal presteren. Met de hogere productcomplexiteit en de hogere klanteisen is dit een uitdaging. Wanneer bedrijven een nieuw product ontwikkelen, focussen ze bijna uitsluitend op functionaliteit, maar hoe lang het product zal meegaan en wanneer het stuk kan gaan, wordt zelden gevraagd. 

Wees de engineer die degene uitdaagt die verantwoordelijk is voor de levensduur van het product en wanneer het kapot mag gaan.

Bekijk de academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
146-1-1

Vergroot je kennis als Engineer.

PROCESS-IMPROVEMENT-200x239

Six Sigma

Ben in staat zijn producten te ontwikkelen die betrouwbaar genoeg zijn om snel op de markt te worden gebracht en die met behulp van een gestructureerde aanpak voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant.
Project Management & Leadership for Data Scientists - opening image

Data Analysis

Begrijp hoe data science en kunstmatige intelligentie een goede betrouwbaarheidsstrategie kunnen ondersteunen. Leer om te gaan met datastromen in plaats van datasets.
RF12-opening image

Reliability Engineering

Begrijp hoe de Weibull in reliability engineering je kan helpen om de minimaal bewezen betrouwbaarheid te bepalen aan de hand van de test- of veldresultaten, zelfs als het aantal defecten erg laag is.
“Hoewel data science het misschien beter doet als er meer gegevens beschikbaar zijn, kunnen de aanpak, technieken en modellen zeker nuttig zijn bij het bestrijden van betrouwbaarheidsproblemen. Zelfs wanneer er slechts een kleine hoeveelheid data beschikbaar is.”
elly-1
Elly van den Bliek

Sr Reliability & Functional Safety Specialist - Holland Innovative

Trainingen voor Engineers & Developers

HI-PM1 Project Management Masterclass

Trainingen voor Project Managers Trainingen voor MedTech professionals Trainingen voor System Engineers Trainingen voor Data Scientists Trainingen voor Engineers en Developers Projectmanagement System Engineering

Kom meer te weten over de essentie en toepassing van projectmanagement en Agile leiderschap. 

Wim Schouten
Wim Schouten
Sr. Project Manager en gecertificeerd Coach
  • Eindhoven/Enschede
  • 4 modules van 1 dag
  • 60 weeks

HI-PM4 Survival Crash Course in Idea Generation

Trainingen voor Project Managers Trainingen voor MedTech professionals Trainingen voor Data Scientists Trainingen voor Engineers en Developers Projectmanagement System Engineering

Creatief denken, kritisch denken en complexe probleemoplossingen te combineren om zo onafhankelijk te worden in jouw eigen denken

 

Marijn van der Poll
Marijn van der Poll
Industrieel ontwerper, strategisch adviseur, auteur, docent en partner bij designbureau vanderPolloffice
  • Hybrid
  • 3 modules in person van 1 dag en 6 online modules

Onze know-how kan je carrière ontwikkeling verbeteren.

Ons doel is om een duidelijke visie te genereren van wat de behoeften zijn in verschillende bedrijfsomgevingen en functies om samen verder te komen in het proces voor de loopbaanontwikkeling.

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender