Versterk systeemdenken en beheers de complexiteit van een System Engineer

Een belangrijke bijdrage leveren aan de verschillende sleuteltechnologieën die met een multidisciplinaire visie complexe systemen en machines bedienen, is een steeds meer gevraagde vaardigheid voor wie in de hightech industrie werkzaam is. HI biedt een efficiënte gestructureerde aanpak om je te laten zien hoe je jouw carrière als System Engineer kan verbeteren.Bekijk de academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
024 Overig Eindhoven

Word een multi-disciplinaire System Engineer.

project_management_masterclass-1

Project Management

In staat zijn multidisciplinaire projectteams te leiden met structuur en richting door de toepassing van projectmanagement principes en agile leiderschap.
data science-1

Data Analysis

Ontdek hoe je onze benadering van statistiek en Design for Six Sigma kunt toepassen om de 'nieuwe' methodologie van data science in het ontwerpproces te integreren en aan te passen.
RF12-opening image

Reliability Engineering

Verbeter je vaardigheid in het maken van diepgaande betrouwbaarheidsanalyses op basis van garantie-, test- of veldgegevens, om storingen te voorspellen en te elimineren of om de werking van systemen te verfijnen en te optimaliseren.
ProductDev

Product en Procesontwikkeling

In staat zijn om producten te ontwikkelen die betrouwbaar genoeg zijn om snel op de markt te komen en die voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant met behulp van een gestructureerde aanpak.
“Als ons één ding duidelijk is geworden, dan is het wel de cruciale rol van systeemdenken en het beheersen van systeemcomplexiteit als fundament om succesvol te zijn. We moeten deze kwaliteiten verder bevorderen.”
Hans Meeske-1
Hans Meeske

Managing Director - Holland Innovative

Trainingen voor System Engineers

Onze know-how kan je carrière ontwikkeling verbeteren.

Ons doel is om een duidelijke visie te genereren van wat de behoeften zijn in verschillende bedrijfsomgevingen en functies om samen verder te komen in het proces voor loopbaanontwikkeling.

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender