Ontwikkel een pragmatische en brede aanpak als MedTech professional

Het hebben van een fantastisch, innovatief idee ontwikkeld door enthousiaste mensen in het MedTech veld is geweldig. Echter, vergeten de meeste bedrijven de juiste opzet om hun producten op de markt te brengen.

Wees de professional die in staat is om de technische documentatie op te stellen in een fase voorafgaand aan het ontwikkelingsproces, waardoor zowel de technische implementatie als de kwaliteit en regelgeving verbeterd worden.

Bekijk de academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
HI Medtech

Ontwikkel een brede visie als MedTech professional.

038 internet

Projectmanagement

Breng de juiste focus naar het projectteam om kwaliteitsmanagementsystemen op te zetten voor de ontwikkeling van medische hulpmiddelen door duidelijke, eenduidige en goed meetbare verificatie- en validatie analyses in deze groeiende industrie.
User Groups

Data Analysis

Leer hoe je de methodologie van Design for Six Sigma kunt gebruiken om kritieke vereisten voor jouw medische hulpmiddel te vertalen in meetbare parameters - met andere woorden, de CTQ waarop je je kunt richten tijdens de ontwikkeling van jouw medische hulpmiddel.
Fundamentals in Medical Device Development - opening image

Reliability Engineering

In staat zijn na te gaan of safety risk management, usability engineering en klinische evaluatie correct worden uitgevoerd. Altijd goed gedocumenteerd en gestructureerd volgens de eisen van de kwaliteitsmanagementsystemen.
“Om goede en veilige producten op de markt te brengen, is het noodzakelijk bepaalde activiteiten tijdens het ontwerp- en productieproces tijdig te plannen. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een risicoanalyse, het schrijven van een plan voor het testen van het product, of een gebruikersanalyse om de kritische parameters voor het product te bepalen.”
Lisette van Steinvoren
Lisette van Steinvoren

Competence Lead MedTech at Holland Innovative.

Onze know-how kan jouw carrière ontwikkeling verbeteren.

Ons doel is om een duidelijke visie te genereren van wat de behoeften zijn in verschillende bedrijfsomgevingen en functies om samen verder te komen in het proces voor de loopbaanontwikkeling.

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender