Word een senior data scientist en bedrijfsleider

De evolutie van de technologie heeft toegang gegeven tot de meest uiteenlopende gegevens. Inzicht in de hoeveelheid data en hoe deze data jouw bedrijf of project ten goede kunnen komen, opent eindeloze mogelijkheden voor verbetering. Door data science te integreren tijdens de hele product lifecycle, van ideevorming tot marktintroductie en verbeteringen in het veld.

Met behulp van HI kun je snel real-time feedback van nieuwe gebruikers vertalen of waardevolle informatie over de laadprofielen van verschillende consumenten analyseren. Zo heb je inzichten om vanaf het begin verbeteringen aan te brengen.

 

Bekijk de academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
RFs - outcome

Het uitbreiden van je kennis als Data Scientist.

Black Belt Design for Six Sigma  - opening image

Six Sigma

Een basis in six sigma zorgt ervoor dat je vertrouwd bent met een gestructureerde aanpak en de belangrijkste statistische technieken wanneer je werkt met data sets.
Project-Scope-Management-Cover

Projectmanagement

In staat zijn om de methodologie van data science te integreren en aan te passen in het ontwerpproces voor nieuwe productintroducties en constante productverbetering.
RF12-opening image

Reliability Engineering

Als data scientist ben je een waardevolle toevoeging op reliability engineering. Data is altijd al belangrijk geweest voor het bepalen van de levensduur van een product, maar omdat data nu overal vrij beschikbaar is zijn de mogelijkheden eindeloos.
data science-1

Data Analytics

Weten wat een data stroom wel en niet laat zien door deze te beoordelen met jouw statistische kennis, om ingebouwde vooroordelen of incomplete data stromen uit te sluiten. Verzamel gegevens uit alle verschillende bronnen binnen en buiten het bedrijf om zinvolle trends en patronen te ontdekken om jouw proces te verbeteren.
“Start-ups en bedrijven die slimme producten met ingebedde digitale technologie ontwikkelen, kunnen veel baat hebben bij de combinatie van reliability engineering en data science. Zowel aan het begin van het traject van productontwikkeling, wanneer je goede tests en analyses nodig hebt om de levensduur van je product te bepalen, als na de lancering, wanneer gebruikersgegevens je voortdurend op de hoogte houden van hoe je product presteert.”
Dorien-Lutgendorf-150x150
Dorien Lutgendorf

Sr Reliability Specialist - Holland Innovative

Trainingen voor Data Scientists

Onze know-how kan je carrière ontwikkeling verbeteren.

Ons doel is om een duidelijke visie te genereren van wat de behoeften zijn in verschillende bedrijfsomgevingen en functies om samen verder te komen in het proces voor de loopbaanontwikkeling.

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender