Ontwikkel je vaardigheden en word een zeer effectieve Projectmanager

Meer dan het beheersen van een project met een sterke focus op het heden, weet een goede projectmanager - verbonden met de modernste praktijken op de markt - dat het noodzakelijk is situationeel te schakelen tussen verschillende afdelingen om het doel te bereiken. Onze aanpak is dan ook om professionals uit de meest uiteenlopende vakgebieden te laten zien hoe zij hun carrière in dit vakgebied kunnen laten groeien.

Bekijk de academy kalender
Opleidingsadvies aanvragen
pexels-fauxels-3183197

Word een multidisciplinaire projectmanager.

randy-fath-ymf4_9Y9S_A-unsplash

Project Management

Leer de essentie en toepassing van projectmanagement en agile leiderschap. Wees in staat om transities te leiden en focus, structuur en richting te bereiken.
HI Medtech

MedTech

Krijg de expertise om duidelijke, eenduidige en goed meetbare verificatie- en validatie analyses te maken in deze groeiende industrie.
Project Management & Leadership for Data Scientists - opening image

Data Analysis

Leer naast het effectief toepassen van het CRISP-DM model om data science projecten te structureren, ook over persoonlijk leiderschap en het managen van een data science project.
RF12-opening image

Reliability Engineering

In staat zijn om diepgaande betrouwbaarheidsanalyses te maken op basis van garantie-, test- of veldgegevens, om vroegtijdige storingen te voorspellen en te elimineren of om de werking van het systeem te verfijnen en te optimaliseren.
email

System Engineering

Versterk het systeemdenken en beheers de complexiteit van system engineering.
PROCESS-IMPROVEMENT-200x239

Product & Procesontwikkeling

In staat zijn om producten te ontwikkelen die betrouwbaar genoeg zijn om snel op de markt te komen en die voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de klant met een gestructureerde aanpak.
“Door de vele managementtheorieen zie je als projectleider door de bomen het bos niet meer. Agile, Scrum, Lean, traditioneel waterval, six sigma, het Spotify organisatiemodel. Allemaal hebben ze zo hun voordelen, maar ook hun beperkingen. En je komt ze door elkaar tegen, zeker nu samenwerking van verschillende disciplines de norm. Door de theorieën goed te begrijpen en ze te koppelen aan de taal van je publiek kun je muurtjes afbreken en de samenwerking een boost geven.”
Wim Schouten-1
Wim Schouten

Sr. Project Management & Trainer - Holland Innovative

Trainingen voor Project Managers

Get started

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsadvies aanvragen
Bekijk de academy kalender