Meer over onze manier van werken

https://www.holland-innovative.nl/hubfs/elly-1.jpg
We zien dat bedrijven niet alleen hun kennis van producten en systemen hebben vergroot, of van hoe deze zich gedragen en in het veld worden gebruikt. Betrouwbaarheid heeft hen ook een groter marktaandeel opgeleverd. Ze hebben nieuwe markten en toepassingen aangeboord. En nieuwe bedrijfstakken betreden.

Elly van den Bliek

Sr Reliability & Functional Safety Expert

Professionals voor Reliability Engineering

Onze experts zijn opgeleid om jouw uitdagingen vanuit een nieuw en fris perspectief te observeren en identificeren en de beste oplossingen te vinden voor jouw specifieke situatie. Ze hebben vele jaren ervaring in Reliability Engineering. Ze werken samen met jouw professionals of nemen de rol van reliability expert op zich om het projectteam te ondersteunen tijdens de productiefase, testfase en validatiefase.
 
Wij streven ernaar om werkelijke en blijvende impact te realiseren. De complexiteit van jouw uitdagingen en de dynamiek van zowel de organisatie als de markt vragen om daadkrachtige oplossingen. Of het nu gaat om training, ondersteuning in reliability of praktijkcoaching, wij werken graag samen om onze kennis te delen voor innovatiesucces op de lange termijn. 
 
Praat met een specialist

Externe expertise kan helpen bij:

1. het ontwikkelen van een goed testplan en hoe het product te valideren.

2. De leiding nemen in projecten op het gebied van systeem betrouwbaarheid, in nauwe samenwerking met six sigma methodologieën. 

3. Een betrouwbaar product ontwikkelen volgens ‘first time right’.

4. Kennis overbrengen hoe data science een goede reliability strategie kunnen ondersteunen.

Onze services.

De manier waarop onze experts kunnen bijdragen aan jouw organisatie.

Bij HI hebben we geleerd dat een gecombineerde aanpak van training, coaching en projectparticipatie de betrokkenheid vergroot en de impact versnelt. Nieuwsgierig naar de impact op jezelf of jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!

Praat met een specialist

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen