Ondernemend Innoveren

nieuw boek combineert innovatiekracht van techno starter, mkb en corporate

Taking charge of your development project

through fact-based decisions!

Smart Photonics Pascal van de Haar

Challenge your skills

in cutting edge HighTech projects!

Mastering Methods and Techniques is important

However adequate behaviour and leadership are crucial!

Coen Smits FEI

Predict the Reliability of your products

based on field and test data!

Super Gras Amsterdam ArenA Holland Innovative1

Research and Development

of new products and applications in HighTech and Agro!

REMOTE for all Trainings in Corona Time

Live Trainings Recommence!

100% Live Training is possible again

Leiderschap in product- en procesontwikkeling

Holland Innovative inspireert met leiderschap in product- en procesontwikkeling en projectmanagement. Uitdagende projecten zetten opdrachtgevers en experts op scherp. Klanten zijn toonaangevende multinationals, MKB-bedrijven en start-ups. Zij hebben de ambitie om het anders te doen, beter. Holland Innovative levert topkennis, ervaring, implementatiekracht en bovenal flexibele projectleiders en experts.

Robuust design en levensduur
Alle projecten starten vanuit een klantbehoefte en heldere business case. De bewezen methodieken zijn sterk analytisch, wat leidt tot een robuust product met een voorspelbare levensduur dat sneller in de markt staat. De projectleiders en experts zijn de beste in hun vak of willen de beste worden. Naast de projecten bij de klant werken zij aan hun eigen ontwikkeling en voor diverse start-ups.

Ben jij een leider of heb je een leider nodig? Neem contact met ons op.

Meer over HI

Design for Six Sigma & Reliability Programma

In-company training en coaching van méér dan 500 werknemers in Projectmanagement, Design for Six Sigma en Reliability door onze Master Black Belts. >>>

Projectmanagement
Product Ontwikkeling

Projectmanagement en succesvolle marktintroductie van de snelste elektrische formule-auto in de 24 uur van Le Mans. >>>

De kracht van verbinden

Holland Innovative verbindt professionals, bundelt ervaring en deelt kennis om samen met onze klanten tot nieuwe doorbraken te komen. Met onze technische achtergrond en kennis van diverse methodes van productontwikkeling is Holland Innovative in staat klanten te helpen.

Onze competenties

Holland Innovative leidt verbeter- en ontwikkelprojecten bij klanten en geeft trainingen. De methodieken die Holland Innovative daarvoor inzet zijn in drie pijlers onderverdeeld: Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability Engineering.

Ontwikkel je talent

Een volgende stap zetten in Projectmanagement, Reliability Engineering of Product- en Procesontwikkeling? Kies dan voor een training bij HI-Academy. Direct toepasbaar in jouw organisatie en binnen je eigen project.

Werken bij HI

Heb je een afgeronde WO of HBO opleiding en werkervaring in een technische omgeving? Holland Innovative biedt uitdagende projecten bij multinationals, MKB en start-ups met ruimte voor eigen innovaties en persoonlijke ontwikkeling.

Partners van Holland Innovative