Reliability User Group

Dé gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen | 1 dag

Veel mensen hebben een training gevolgd, maar vaak blijkt de praktijk weerbarstiger dan de theorie. Samen met Reliability collega’s, medestudenten, Holland Innovative Reliability Specialisten, wordt er gekeken naar Reliability vraagstukken en ‘Design for Reliability’ in de praktijk. Dit is dé gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen!

Aanmelden
Vrijblijvend Adviesgesprek

Over de Reliability User Group De Reliability

User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing. Onze Senior Director Reliability, Ronald Schop, helpt u een oplossing te vinden voor uw problemen. De Reliability User Group gaat uit van de praktijkproblemen die de deelnemers zelf aandragen. Daarnaast zal er iedere User Group een speciaal onderwerp worden besproken. Alle besproken informatie/ data tijdens deze User Groups is vertrouwelijk.

Onderwerpen van de Reliability User Group

De agendapunten worden altijd door de deelnemers zelf aangedragen. Elke Reliability User Group staat in het teken van een specifiek onderdeel, zoals:

  • Vragen over het maken en interpreteren van Weibull of Crow-AMSAA analyses;
  • Extended Crow-AMSAA, MTBF veld voorspelling als alle testen zijn afgerond;
  • Batch analyse, Risico analyse, Uitval voorspellingen, Optimaal vervangingspunt;
  • Opstellen van testplannen, Physics of Failure, Arrhenius, Power Low, Peck’s model;
  • Proces Reliability Analyses;
  • SN-curve op basis van testdata;
  • Reliability Testing

Resultaat van de Reliability User Group

Tijdens de user group leert u:

  • Vind onder begeleiding van de Senior Director Reliability van Holland Innovative een nieuwe kijk op betrouwbaarheidskwesties en ‘Design for Reliability’ in uw eigen project;
  • Update uw kennis op het gebied van betrouwbaarheid en blijf op de hoogte van de modernste tools die in de branche worden gebruikt;
  • Bouw netwerken op met betrouwbaarheidsprofessionals die in verschillende gebieden van de meest uiteenlopende bedrijven werken en dus alle mogelijke toepassingen van de methodologie zien.

Voor wie

De Reliability User Group is voor Reliability engineers werkzaam in R&D, test afdelingen of projectmanagement die het Reliability programma binnen een bedrijf uitvoeren.

Opzet User Group

4 keer per jaar van 13.00 tot 17.00 uur.

Locaties, data & rooster

Locatie: Eindhoven – High Tech Campus 29

Data 2021:
Locatie: Eindhoven
Dag 1: 25 januari
Dag 2: 31 mai
Dag 3: 14 september

Investering User Group

De kosten bedragen €125 (excl. BTW) per deelnemer. Een jaarabonnement bedraagt €400 (excl. BTW) voor 4 sessies. Elke deelnemer van een Reliability Foundation training bij Holland Innovative ontvangt 1 jaar gratis toegang tot de Reliability User Groups (1 jaar na afronding training).

Docenten

Ing. Ronald Schop
Reliability Specialist, verantwoordelijk voor de oprichting van het EU Certified Reliability Engineer (CRE) programma in samenwerking met de universiteiten van Stuttgart, Delft, Amsterdam en Brussel. Werkzaam als Sr. Director Reliability bij Holland Innovative.

Certificaat / diploma

De deelnemers ontvangen aan het eind van de trainingsdag een bewijs van deelname.

Manier van lesgeven

De reliability user group wordt aangeboden als klassikale opleiding, maar elke andere vorm kan besproken worden. We zijn in staat om offline, online en hybride opleidingen aan te bieden.

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 12

Neem contact op met Irene (+31 (0)6 82 45 62 86) of mail naar academy@holland-innovative.nl

Persoonlijk opleidingsadvies?

Wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen u graag verder! Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00.

T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl

Opleidingsadvies aanvragen


Over de Holland Innovative Academy

Holland Innovative helpt bij het ontwikkelen van de competenties van u en uw collega’s om uw organisatie te versterken en groei te creëren. Samen met gerenommeerde expertisecentra zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente, Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Stuttgart organiseren we opleidingen, trainingen en masterclasses in Projectmanagement, Product & Procesontwikkeling, Reliability, Data Science en MedTech. We bieden zowel open inschrijving als incompany trainingen; op maat gemaakt om volledig  aan de behoeften en de strategie van uw organisatie te voldoen. Het koppelen van deze trainingen aan praktijkervaring is belangrijk om de effectiviteit te maximaliseren. Waar mogelijk worden uw eigen cases/data besproken tijdens onze training en/of verder verkend door coaching on the job, projectparticipatie en ook in de User Groups.

Bekijk ons complete trainingsaanbod in de Holland Innovative Academy