Reliability User Group

Veel mensen hebben een training gevolgd, maar vaak blijkt de praktijk weerbarstiger dan de theorie. Samen met Reliability collega’s, medestudenten, Holland Innovative Reliability Specialisten, wordt er gekeken naar Reliability vraagstukken en ‘Design for Reliability’ in de praktijk. Dit is dé gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen!

De Reliability User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing.
Onze Senior Director Reliability Ronald Schop helpt u een oplossing te vinden voor uw problemen. De Reliability User group gaat uit van de praktijkproblemen die de deelnemers zelf aandragen. Daarnaast zal er iedere User Group een speciaal onderwerp worden besproken. Alle besproken informatie/ data tijdens deze User Groups is vertrouwelijk.

De agendapunten worden altijd door de deelnemers zelf aangedragen. Elke Reliability User Group staat in het teken van een specifiek onderdeel.
Voorbeelden:

  •  Vragen over het maken en interpreteren van Weibull of Crow-AMSAA analyses.
  • Extended Crow-AMSAA, MTBF veldvoorspelling als alle testen zijn afgerond.
  • Batch analyse, Risico analyse, Uitval voorspellingen, Optimaal vervangingspunt.
  • Opstellen van testplannen, Physics of Failure, Arrhenius, Power Low, Peck’s model.
  • Proces Reliability Analyses.
  • SN-curve op basis van testdata.
  • Reliability Testing

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De kosten bedragen €125 (excl. BTW) per deelnemer. Een jaarabonnement bedraagt €400 (excl. BTW) voor 4 sessies. Elke deelnemer van een Reliability Foundation training bij Holland Innovative ontvangt 1 jaar gratis toegang tot de Reliability User Groups (1 jaar na afronding training).

Cursusduur en aantal deelnemers:
4 keer per jaar van 13.00 tot 17.00 uur. Maximale groepsgrootte: 16.

Data 2020:
Locatie: Eindhoven
Dag 3: 31 augustus*
Dag 4: 23 november

Data 2021:
Dag 1: 25 januari
Dag 2: 31 mai
Dag 3: 14 september

*Trainingen van Holland Innovative worden volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de contact-beperkende maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020. Wij zijn continu bezig met innovaties in kennisontwikkeling: van challenge based learning tot digitale leeromgeving en volledig remote. Neem contact op voor meer informatie over LOIT, we helpen je graag verder.

Docenten:
Ing. Ronald Schop (Senior Director Reliability bij Holland Innovative)

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl