Project Management Masterclass2020-03-20T03:54:58+00:00

Projectmanagement Masterclass

Projectmanagement Masterclass  

Succes in zaken hangt af van het realiseren van de juiste doelstellingen. Zelfs als de omstandigheden moeilijk zijn. De focus van deze masterclass zal daarom niet alleen liggen op het opbouwen van een grondige theoretische kennis, maar ook op de toepassing van de dagelijkse, vaak onhandelbare praktijk. Leer hoe u effectief en proactief gedrag kunt bereiken, als projectmanager of als lid van een projectteam. 

Ontdek de overtreffende trap van wendbaar (Agile) om kunnen gaan met veranderingen: leer zelf dié veranderingen te initiëren die jóu helpen. Word van beheerser een beïnvloeder! 

Doel is om in vier dagen meer te weten te komen op het gebied van projectmanagement, de essentie en toepassing van projectmanagement en Agile leiderschap.  

Download Brochure


In de Projectmanagement Masterclass is een volledig overzicht van het projectmanagement vak gegarandeerd, waarbij  de internationale IPMA competentie baseline ICB4 volledig wordt afgedekt. Waardevolle aanvulling hierop is de koppeling met het product creatie proces.

Een selectie van ‘hot topics’ die aan bod komen:

1. Over de kracht van actie. Hoe je met lef de regie neemt, je omgeving verrast en de wind mee krijgt.
2. Hoe Agile een methode is maar nog meer een mindset. Leer hoe je met Agile leiderschap Agile kunt zijn in elke omgeving.
3. Hoe maak je moeilijk planbare zaken toch planbaar? Laat je niet meer verlammen door onzekerheden of verrassen door wijzigingen.
4. Risico’s proactief afdekken en toch voldoende snelheid in het project houden? Hoe je denken en doen combineert.
5. Hoe stuur je je team aan, maar vooral: hoe stuur je (als beïnvloeder) je opdrachtgever en je omgeving aan?
6. Hoe inzicht in de essentie zorgt dat je met speels gemak verschillende projectmanagementmethoden combineert. Bivoorbeeld hoe Goldratt’s Theory of Constraints naadloos aansluit bij Agile projectmanagement.
7. Hoe je projectmanagement integreert met  vaardigheden  als system engineering, Six Sigma, FMEA, Fagan Inspections, Quality management, testen en HALT.

Doelgroep
Doelgroep is de projectmanager, system engineer, inkoper, lead engineer, supply chain manager en ieder ander die wilt werken aan persoonlijk leiderschap. projectmanagementvaardigheden en omgevingsmanagement. De masterclass is ook toegankelijk en geschikt voor mensen zonder technische achtergrond.

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
Enschede: The Gallery, Universiteit Twente
De investering bedraagt €2.990 (excl. BTW) per deelnemer. Inbegrepen zijn de 4 trainingsdagen, uitgebreid cursusmateriaal waaronder het boek” De Complete Projectmanager”, dagelijkse lunch en drank. Niet inbegrepen zijn de kosten voor de certificering

Cursusduur en aantal deelnemers:
4 dagen van 9.00 tot 17.30 uur. Maximale groepsgrootte: 10. Standaard worden onze trainingen in het Nederlands gegeven. In geval van één of meerdere niet-Nederlands sprekende deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2020
Locatie: Eindhoven
Sessie I
24 maart, 14 april 12 mei en 2 juni

Sessie II
15 september, 6 oktober, 27 oktober en 17 november

Na afronding van de volledige training ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Locatie: Enschede
Sessie I
14 mei,4 juni,18 juni en 2 juli

Sessie II
15 oktober, 12 november, 26 november en 17 december

Docent
Ir. Roel Wessels (hoofd trainer)

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0)40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl

IPMA-C ASSSESSMENT BEGELEIDING

Een ervaren IPMA-Coach helpt jouw succesvolle stappen te zetten naar de internationaal erkende titel: IPMA Certified Project Manager.

Na de Projectmanagement Masterclass met de bijbehorende zelfstudie, ben je klaar voor het theorie-examen. Het IPMA C theorie-examen duurt 3 uur en bestaat uit uitsluitend open vragen. Na het behalen van het theorie-examen ontvang je het deelcertificaat IPMA C theorie.

Vanaf het moment dat je het IPMA C theorie-examen hebt geboekt, heb je 18 maanden de tijd om het assessment succesvol te doorlopen. De volgende begeleidingstappen zijn hierin cruciaal:

stap 1: Intake aan de hand van je ervaringsdocumenten.
stap 2: Begeleiding bij het opstellen van de managementsamenvatting en je zelfassessment.
stap 3: 2x Feedback ronde
stap 4: voorbereiding op het IPMA C assessment -interview

Heeft u een vraag over de certificering en/of wilt u graag de mogelijkheden bespreken?
Neem gerust contact met ons op.
T: +31 (0)40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl

Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X