Six Sigma User Group

Om kwalitatief hoogwaardige producten, processen of diensten te ontwikkelen en te verbeteren wordt vaak de Six Sigma methodologie toegepast. Veel mensen hebben een training gevolgd, maar vaak blijkt de praktijk weerbarstiger dan de theorie.

De Six Sigma User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing.

Onze Master Black Belt Joost van der Heijden en Statistical Engineering Expert Ko Dousma helpen u een oplossing te vinden voor uw problemen. De User Group gaat uit van de praktijkproblemen die de deelnemers zelf aandragen. Daarnaast zal er iedere User Group een speciaal onderwerp worden besproken. Alle besproken informatie/ data tijdens deze Six Sigma User Groups is vertrouwelijk.

De agendapunten worden altijd door de deelnemers zelf aangedragen. Elke Six Sigma User Group staat in het teken van een specifiek onderdeel binnen de Six Sigma methodologie.

Voorbeelden:
• Vergelijk GR&R met Iso-plot
• Compliance with specification under measurement uncertainty
• Acceptance sampling for attributes
• De bijzonderheden van Gauge R&R

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De kosten bedragen €125 (excl. BTW) per deelnemer. Een jaarabonnement bedraagt €400 (excl. BTW) voor 4 sessies.
Elke deelnemer van een Green Belt Design for Six Sigma of Black Belt Design for Six Sigma training bij Holland Innovative ontvangt 1 jaar gratis toegang tot de

Cursusduur en aantal deelnemers:
Six Sigma User Groups (1 jaar na afronding training).4 keer per jaar van 13.00 tot 17.00 uur.
Maximale groepsgrootte: 16.

Data 2020:
21 september
14 december

Data 2021:
10 mei
15 november

Trainingen van Holland Innovative worden volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de contact-beperkende maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020. Wij zijn continu bezig met innovaties in kennisontwikkeling: van challenge based learning tot digitale leeromgeving en volledig remote. Neem contact op voor meer informatie over LOIT, we helpen je graag verder.

Docenten:
Ir. Joost van der Heijden (Master Black Belt bij Holland Innovative)

Vragen?
Heeft u een vraag over een van onze opleidingen?
Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0)40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl