Six Sigma User Group

Het statapult spel variatie is een gegeven | 1 dag

Om kwalitatief hoogwaardige producten, processen of diensten te ontwikkelen en te verbeteren wordt vaak de Six Sigma methodologie toegepast. Veel mensen hebben een training gevolgd, maar vaak blijkt de praktijk weerbarstiger dan de theorie. De Six Sigma User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing.

Aanmelden
Vrijblijvend Adviesgesprek

Over de Six Sigma User Group

De Six Sigma User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing. Onze Master Black Belt Joost van der Heijden en Statistical Engineering Expert Ko Dousma helpen u een oplossing te vinden voor uw problemen. De User Group gaat uit van de praktijkproblemen die de deelnemers zelf aandragen. Daarnaast zal er iedere User Group een speciaal onderwerp worden besproken. Alle besproken informatie/ data tijdens deze Six Sigma User Group is vertrouwelijk.

Onderwerpen van de Six Sigma User Group

De agendapunten worden altijd door de deelnemers zelf aangedragen. Elke Six Sigma User Group staat in het teken van een specifiek onderdeel binnen de Six Sigma methodologie, zoals:

  • Vergelijk GR&R met Iso-plot
  • Compliance with specification under measurement uncertainty
  • Acceptance sampling for attributes
  • De bijzonderheden van Gauge R&R

Resultaat van de Six Sigma User Group

Tijdens de user group leert u:

  • Vindt onder begeleiding van de professionalees van Holland Innovative een nieuwe kijk op Six Sigma in uw eigen project;
  • Update uw kennis op het gebied van Six Sigma en blijf op de hoogte van de modernste tools die in de branche worden gebruikt;
  • Bouw netwerken op met Six Sigma professionals die in verschillende gebieden van de meest uiteenlopende bedrijven werken en dus alle mogelijke toepassingen van de methodologie zien.

Voor wie

De Six Sigma User Group richt zich tot mensen die een Six Sigma cursus hebben gevolgd maar nog moeilijkheden ondervinden om de theorie in de praktijk om te zetten. De training is geschikt voor professionals op academisch of HBO niveau, of eenzelfde niveau van kennis opgedaan door ervaring.

Opzet user group

4 keer per jaar van 13.00 tot 17.00 uur.

Locaties, data & rooster

Locatie: Eindhoven – High Tech Campus 29

Data 2021
Locatie: Eindhoven
10 mei
15 november

Investering user group

De kosten bedragen €125 (excl. BTW) per deelnemer. Een jaarabonnement bedraagt €400 (excl. BTW) voor 4 sessies. Elke deelnemer van een Green Belt Design for Six Sigma of Black Belt Design for Six Sigma training bij Holland Innovative ontvangt 1 jaar gratis toegang tot de Six Sigma User Group (1 jaar na afronding training).

Docenten

Joost van der Heijden
Ervaren Six Sigma Master Black Belt met een bewezen geschiedenis van werken in de managementadvies branche. Bekwaam in onderzoek en ontwikkeling (R&D), innovatiemanagement, procestechniek en productontwerp.

Dr. Ko Dousma
Specialist in Sr. Product, Process & Reliability bij Holland Innovative. Ko is een Master Black Belt in Design voor Six Sigma en met meer dan 20 jaar ervaring in tientallen bedrijven in verschillende industrieën, is Ko de expert in technische probleemoplossing en het verminderen van producten proces variaties.

Certificaat / diploma

De deelnemers ontvangen aan het eind van de trainingsdag een bewijs van deelname.

Manier van lesgeven

De Six Sigma User Group wordt aangeboden als klassikale opleiding, maar elke andere vorm kan besproken worden. We zijn in staat om offline, online en hybride opleidingen aan te bieden.

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 16.

Neem contact op met Irene (+31 (0)6 82 45 62 86) of mail naar academy@holland-innovative.nl

Persoonlijk opleidingsadvies?

Wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen u graag verder! Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00.

T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl

Opleidingsadvies aanvragen


Over de Holland Innovative Academy

Holland Innovative helpt bij het ontwikkelen van de competenties van u en uw collega’s om uw organisatie te versterken en groei te creëren. Samen met gerenommeerde expertisecentra zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente, Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Stuttgart organiseren we opleidingen, trainingen en masterclasses in Projectmanagement, Product & Procesontwikkeling, Reliability, Data Science en MedTech. We bieden zowel open inschrijving als incompany trainingen; op maat gemaakt om volledig  aan de behoeften en de strategie van uw organisatie te voldoen. Het koppelen van deze trainingen aan praktijkervaring is belangrijk om de effectiviteit te maximaliseren. Waar mogelijk worden uw eigen cases/data besproken tijdens onze training en/of verder verkend door coaching on the job, projectparticipatie en ook in de User Groups.

Bekijk ons complete trainingsaanbod in de Holland Innovative Academy