Afstudeeropdrachten Marketing & Sales

Kernwoorden: marketing, communicatie, social media, data analytics, business intelligence, talent ontwikkeling, leadership

017 Overig Eindhoven-1

Marketing en sales bij Holland Innovative

In 2021 hebben wij de keuze gemaakt voor een ander CRM en Marketing pakket: Hubspot, waarmee wij de customer journey willen verbeteren. Wij hebben daarnaast ervoor gekozen om onze website te vernieuwen en ook in Hubspot te bouwen ten behoeve van maximale koppeling met social media, onze website, direct mailings en artikelen, en daarmee de conversie te verhogen. Specifiek ook ten aanzien van doelstellingen voor onze academy.

Wij willen onze doelstellingen bereiken vanuit de kracht van samenwerking met sterke spelers waarmee wij intensief samenwerken, zoals Innovation Origins (media partner), Webs (Hubspot partner), Tech2Market (marketing partner), Next Business Academy (Linkedin partner), en Ever new productions (media partner).

Voor de realisatie van onze marketing- en communicatiestrategie zoeken wij 1-2 afstudeerders met de volgende vraagstellingen:

Vraagstelling 1

Vanuit de visie die ingezet is vanaf 2020 krijg je de mogelijkheid om zowel bestaande aanpakken (zoals Linkedin Advertisement en Direct Mailings) als ook nieuwe of nog te weinig gebruikte aanpakken zoals Google advertisement maar ook Instagram of andere in te zetten en via ‘experimenten’ te bepalen wat de juiste aanpak is die kan leiden naar: meer contacten, leads, Marketing qualified leads (MQL), Sales qualified leads (SQL), deals. Vanzelfsprekend horen hierbij ook analyse tools zoals Google Analytics.

In overleg zullen wij het thema bepalen waarop je de aanpakken zal gaan inzetten. Dit kan een van de competenties zijn of bv recruitment.

Vraagstelling 2

Samen met firma Webs hebben wij een groeiplan opgesteld voor een hogere conversie in data science projecten en trainingen. Dit groeiplan gaan we in 2022 implementeren. Hiervoor heb je contact met zowel het sales- en marketing team met de data science team om de goede marketing mix op de juiste momenten te lanceren, te analyseren en zo mogelijk bij te stellen.

018 Overig Eindhoven

Wat wij bieden

Uitdagende opdrachten in een niche MKB- bedrijf, platte organisatie met een familie cultuur, met alle kans voor eigen innovaties en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een informele organisatie. Wij zorgen voor jou, jouw dromen en drijfveren. Je krijgt de kans om echt impact te maken bij veel verschillende bedrijven in allerlei sectoren.

Voor beide opdrachten geldt dat je deel uitmaakt van ons sales en marketingteam waarmee je je opdracht en voortgang afstemt. Wat wij je kunnen bieden is een uitdagende opdracht in een lerende omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en een professionele begeleiding. Daar waar mogelijk/ nodig kan je deelnemen aan een van de HI-Academy trainingen. Wij werken met projectcharters om de opdracht binnen 2 weken SMART te maken. Voor de uitvoering van de opdracht is budget beschikbaar voor experimenten en materialen. Daarnaast bieden wij je een passende vergoeding.

Wat bieden wij?

Holland Innovative

Wie zijn wij?

Holland Innovative is een projectenbureau gespecialiseerd in projectmanagement en fact-based productontwikkeling met specifieke kennisdomeinen: reliability engineering, probleemoplossing, data science en medische technologie.

 

 

Naast het werken in projecten bij klanten delen wij onze kennis door trainingen, zowel in eigen huis (vrije inschrijving) als in company bij opdrachtgevers. De trainingen worden door Holland Innovative ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten. Voorbeelden van deze trainingen zijn de Project Management Masterclass, Green en Black Belt Six Sigma opleiding en het Reliability Foundation programma.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse? Wil je meer weten? Reageer dan snel naar:

Irene van den Graven: irene.van.den.graven@holland-innovative.nl, 06-82456286

Hans Meeske: hans.meeske@holland-innovative.nl, 06-20619096.