https://www.holland-innovative.nl/hubfs/087.jpg
Mensen kijken vooral naar kwaliteit bij het oplossen van problemen. Heel belangrijk natuurlijk, maar voor de lange termijn gaat het veel meer om betrouwbaarheid dan puur om kwaliteit.

Ronald Schop

Reliability Specialist - Holland Innovative

Lees het verhaal

De meeste mensen en organisaties zijn gefocust op het snel leveren van een goed functionerend product, in plaats van te onderzoeken hoe en wanneer een defect of storing zou kunnen optreden of hoe de levensduur van het product kan worden verlengd of aangepast. In leverancierscontracten worden zelden eisen gesteld aan reliability, wat betekent dat investeringen alleen genomen worden wanneer defecten optreden, maar wel tegen aanzienlijk hogere kosten.  

Wij streven ernaar om werkelijke en blijvende impact te realiseren. De complexiteit van jouw uitdagingen en de dynamiek van zowel de organisatie als de markt vragen om daadkrachtige oplossingen. Of het nu gaat om training, ondersteuning in reliability of praktijkcoaching, wij werken graag samen om onze kennis te delen voor innovatiesucces op de lange termijn.

Praat met een specialist

Effect investering Reliability Engineering

1. Investeren in reliability engineering zal het aantal defecten verminderen. 

2. Investeren in reliability engineering zal de garantiekosten verlagen.

3. Investeren in reliability engineering zal het aantal terugroepacties verminderen.

4. Investeren in reliability engineering zal een positieve bijdragen leveren aan het imago van je product en je bedrijf.Wij gaan graag de uitdaging in reliability engineering met jou aan.

picture of pecht 2
“Bedrijven kopen de betrouwbaarheid van hun producten af met terugroepacties en garantiebepalingen”

Prof Michael Pecht

University of Maryland, Director CALCE (Center for Advanced Life Cycle Engineering)

Read the story

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen