https://www.holland-innovative.nl/hubfs/087.jpg
Mensen kijken vooral naar kwaliteit bij het oplossen van problemen. Heel belangrijk natuurlijk, maar voor de lange termijn gaat het veel meer om betrouwbaarheid dan puur om kwaliteit.

Ronald Schop

Sr. Director Reliability - Holland Innovative

Lees verder over reliability engineering

Het doel van Reliability Engineering is om met behulp van data-analyse en kunstmatige intelligentie te komen tot producten met een voorspelbare levensduur, gedefinieerde onderhoudsintervallen en garantieperiodes. Het is een discipline die integraal moet worden toegepast gedurende de gehele levenscyclus van het product. Het bepalen van de betrouwbaarheid van jouw product is zeker een groot rendement op jouw investering.

Praat met een specialist

Kennisdeling voor innovatiesucces op lange termijn.

Investeren in reliability engineering zal het aantal defecten verminderen. 

Investeren in reliability engineering zal de garantiekosten verlagen.

Investeren in reliability engineering zal het aantal terugroepacties verminderen.

Investeren in reliability engineering zal een positieve bijdragen leveren aan het imago van je product en je bedrijft.Wij gaan graag de uitdaging in reliability engineering met jou aan.

Elly van den Bliek
“Inzicht in de prestaties van een product is hierbij essentieel. Het helpt te voorspellen hoe lang een product meegaat en hoe het zou kunnen falen. Grip krijgen op mogelijke storingen helpt storingen te voorkomen en de kans op een defect product helemaal te verkleinen.”

Elly van den Bliek

Senior Reliability & Functional Safety Expert bij HI

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en sociale impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen