https://www.holland-innovative.nl/hubfs/Roel%20Wessels-1.jpg
Het is een misverstand dat projectteams maar één projectmanager zouden moeten hebben. Projectmanagement is immers een vaardigheid die ieder teamlid zou moeten beheersen.

Roel Wessels

Scientific Director Project Management & Technology

Lees verder over Expertise Projectmanagement

Projectmanagement is tegenwoordig een echte competentie geworden. En in de zakenwereld van vandaag zijn Project Management capaciteiten belangrijk op bijna alle niveaus van een organisatie. Door de groeiende complexiteit neemt de vraag naar wendbaarheid en leiderschap toe. Wij geloven dat de combinatie van technische kennis, zakelijk inzicht en leiderschap en soft skills nodig zijn om samen met onze klanten vooruit te komen. Praat met een specialist

Kennis delen voor innovatiesucces op lange termijn.

Ben in staat jouw organisatie te leiden met meer focus, structuur en richting.


Door projectmanagers te hebben die thuis zijn in meerdere disciplines, zoals reliability, data science en system engineering.

Ben in staat jouw organisatie te leiden in het overgangsproces naar een data gestuurde manier van werken. 

Verkort de time-to-market en verlaag tegelijkertijd de kosten.

 

Wij gaan graag de uitdaging in projectmanagement met jou aan.

Wim Schouten
“Er zijn veel verschillende redenen voor mensen om een positieve organisatieverandering te blokkeren. Een projectmanager of leiderschaps- en projectmanagement training van HI kan deze negatieve trend tegengaan.”

Wim Schouten

Sr Project Manager - Holland Innovative

Lees het verhaal

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen