https://www.holland-innovative.nl/hubfs/karel.jpg
Het stimuleren van jouw organisatie met onze projectmanagement kennis en ervaring in zowel uitvoering, training, en coaching zodat uw projectteams succesvolle resultaten en geoptimaliseerde bedrijfswaarde leveren.

Karel Kalma

Scientific Director Project Management & Technology

Lees verder over Expertise Projectmanagement

Projectmanagement is tegenwoordig een echte competentie geworden. En in de zakenwereld van vandaag zijn Project Management capaciteiten belangrijk op bijna alle niveaus van een organisatie. Door de groeiende complexiteit neemt de vraag naar wendbaarheid en leiderschap toe. Wij geloven dat de combinatie van technische kennis, zakelijk inzicht, leiderschap en soft skills nodig zijn om samen met onze klanten vooruit te komen. 

Praat met een specialist

Kennis delen voor innovatiesucces op lange termijn.

Leid jouw organisatie met meer focus, structuur en richting.


Door projectmanagers te hebben die thuis zijn in meerdere disciplines, zoals reliability, data science en system engineering.

Leid jouw organisatie in het overgangsproces naar een data gestuurde manier van werken. 

Verkort de time-to-market en verlaag tegelijkertijd de kosten.

 

Met onze bewezen track record in projectmanagement zijn wij klaar om uw uitdagingen aan te gaan.

Wim Schouten
“Er zijn veel verschillende redenen voor mensen om een positieve organisatieverandering te blokkeren. Een projectmanager of leiderschaps- en projectmanagement training van HI kan deze negatieve trend tegengaan.”

Wim Schouten

Sr Project Manager - Holland Innovative

Lees het verhaal

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en blijvende impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen