Details over QR&RA

Wil je een veilig medisch apparaat ontwikkelen dat betrouwbaar is en tegemoet komt aan de eisen van zowel wet- en regelgeving als gebruikers? En moet je dit bewerkstelligen binnen strakke tijd en budget deadlines? 

Door onze integratie van reliability, design for six sigma, wet- en regelgeving en projectmanagement is HI uitgegroeid tot een zeer deskundig competentiecentrum voor het ontwikkelen van medische apparatuur.

Praat met een specialist
001 Overig Enschede-1

Voorbeelden van MedTech projecten

Door onze kennis van reliability engineering te combineren met onze ervaring met projectmanagement konden we onze klant helpen om met succes een nieuw product te ontwikkelen voor de mammografie markt.

Wij hebben geholpen bij het ontwikkelen van een MRI spoel door te focussen op de kritische patiëntbehoefte, wat resulteerde in een optimaal ontwerp dat vanwege zijn flexibiliteit bij alle soorten toepassingen kon worden ingezet.

Wat we kunnen doen.

Waar je ons voor kan inschakelen.

Laten we het hebben over jouw uitdaging.

Onze ervaring en uitmuntendheid in de uitvoering van onze projecten kunnen waardevolle hulpmiddelen zijn om je verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en in de groei van je bedrijf.

People talking-1

Klaar voor de volgende uitdaging.

Samen met jullie gaan we de uitdaging aan om gezamenlijk de toekomst vorm te geven en verdere stappen te zetten in waardecreatie en sociale impact.

Praat met een specialist
Leer ons kennen