2 min lezen

Holland Innovative trots op de verworven Cedeo-erkenning: “Bewijs van onze kwaliteit en van klanttevredenheid”

Holland Innovative (HI) mag zich de komende twee jaar ‘Cedeo-erkend’ noemen. Zowel het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek als het bedrijfsbezoek door de Cedeo-adviseur leverde een positief resultaat op. Irene van den Graven, Sales Marketing & Business Development manager bij Holland Innovative, is er trots op. “Dit is een extra bewijs van onze kwaliteit en bovendien maakt het onderzoek inzichtelijk hoe tevreden onze klanten over ons zijn.”

Belangrijk gevolg van de erkenning is dat deelnemers vanaf nu ook max 1.000 euro STAP subsidie kunnen aanvragen voor de opleidingen van Holland Innovative.

Benieuwd hoe jij de STAP subsidie kan aanvragen? Lees hier meer.

Op alle onderdelen van het onderzoek toonden de deelnemers zich tevreden of zeer tevreden. Er is onder meer gekeken naar het programma, de uitvoering, de opleiders, het lesmateriaal, de accomodatie en de organisatie van de training.

Zeer te spreken

Deelnemers aan trainingen en opleidingen van HI zijn volgens Cedeo zeer te spreken over de inhoud en de kwaliteit van de gevolgde trainingen en opleidingen. “Ook de interactiviteit tijdens de bijeenkomsten wordt gewaardeerd. Door deze combinatie van dynamische trainingen met een actuele inhoud, weten opdrachtgevers Holland Innovative te vinden. Het programma-aanbod wordt regelmatig onder de loep genomen en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor wordt de aansluiting met de praktijk van de deelnemers gegarandeerd en heeft het programma-aanbod een zeer grote bedrijfsgerichtheid.”

Voor Irene van den Graven is dat een sterk bewijs van het succes van de ingezette koers. “We staan voor de combinatie van theorie en praktijk; door deze aan elkaar te verbinden stellen we onze deelnemers in staat nieuwe stappen te zetten, zowel wat betreft hun kennis als voor hun loopbaan. Daar zijn ze zelf mee geholpen, maar hun werkgevers minstens zozeer.”

Duidelijkheid scheppen

Het Cedeo-onderzoek is bedoeld om duidelijkheid te scheppen in het aanbod. “Er zijn in Nederland ruim achtduizend commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden”, zegt adviseur mr. N. de Bok van Cedeo. “Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Daarnaast zijn er enkele duizenden organisaties die zich richten op het brede terrein van organisatieadvies, juridisch advies en intensieve begeleiding door middel van coaching. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo tevredenheidsonderzoeken uit.” Zo’n 800 instituten hebben die test met goed gevolg afgelegd.

Pragmatische oplossingen

Holland Innovative is opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd en gerenommeerd bedrijf met bijna 60 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Enschede en Den Haag. Holland Innovative is gespecialiseerd in projectmanagement, reliability engineering, probleemoplossing, data-analyse en medische productontwikkeling. Holland Innovative voert projecten uit voor grote multinationals, MKB en tech start-ups. Holland Innovative werkt op basis van bewezen methodieken, structuren en kwantitatieve data. In samenwerking met toonaangevende universiteiten worden bestaande wetenschappelijke modellen toegepast in de praktijk. De kracht van Holland Innovative ligt in een grondige analyse van een vraagstuk of een probleem en vervolgens de creatieve vertaling hiervan in een slimme en pragmatische oplossing.


Als Holland Innovative zijn we momenteel druk bezig met alles inregelen om onze trainingen met STAP subsidie aan te kunnen bieden. We hopen dit klaar te hebben voor de volgende subsidie ronde van 2 Januari. Als je een van onze trainingen wil volgen en gebruik wil maken van STAP subsidie, geef dit aan wanneer je je inschrijft voor een van onze trainingen. Wij helpen je graag verder. 

Benieuwd hoe jij de STAP subsidie kan aanvragen? Lees hier meer.