2 min lezen

De Holland Innovative Familie: Samen Bouwen aan Innovatie en Groei

Afgelopen zaterdag was een dag om te onthouden voor de hele Holland Innovative-familie. Wat deze dag zo bijzonder maakte, was het feit dat niet alleen onze collega's, maar ook hun partners en kinderen werden uitgenodigd om deel te nemen aan onze familiedag. Het was een dag van samenzijn, verbroedering en het versterken van onze HI-familiebanden.

Terugblik

Als we terugkijken op waar we vandaan komen, worden we herinnerd aan het inspirerende verhaal van onze oprichter en eigenaar, Hans Meeske. Zeventien en een half jaar geleden begon Hans met zijn visie op innovatie en kwaliteit, werkend vanuit zijn zolderkamer. Sindsdien heeft hij niet alleen Holland Innovative opgebouwd tot wat het vandaag is, maar ook een HI-familie gecreëerd die groeit en bloeit.

Tijdens de familiedag hadden we het genoegen om Hans te eren op een heel speciale manier. Na een heerlijk diner werd hij verrast met een cadeau dat diep geworteld is in onze kernwaarden - de adoptie van een Berberaap genaamd Kalila. De keuze voor de Berberaap is geen toeval; deze dieren leven in sterke sociale systemen, waarbij de leider zorgt voor het welzijn van alle apen in de groep. In onze ogen is Hans de leider van onze Holland Innovative-troep, die dag in dag uit innovatie en groei stimuleert in de high-tech sector.

Family

Net zoals Hans het ecosysteem binnen zijn vakgebied koestert, zorgt hij ook voor de Holland Innovative familie, zijn team. Hij moedigt ons aan om te innoveren en te floreren, soms met uitdagende vragen die ons aanzetten tot diepgaand denken. Hij stimuleert persoonlijk leiderschap door iedere familie lid te laten aangeven wat de collega nodig heeft om het beste uit onszelf te halen. En net als in elke familie, is deze reis er een van ups en downs, met lachen en soms een traan.

Passie

Met een hart vol passie en toewijding leidt Hans zijn troep, en dat doet hij samen met zijn troep al 17,5 jaar met bewondering en respect. Iedereen die deel uitmaakt van de Holland Innovative-familie kan getuigen van de warmte en de kansen die hier te vinden zijn. Hans ziet kansen waar anderen misschien obstakels zien, en dat inspireert ons allemaal om te streven naar meer, zowel in ons werk als in ons persoonlijke leven.

Terwijl we terugkijken op deze geweldige dag, willen we de deur openen voor degenen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van onze HI-familie. Misschien ben je een nieuwe collega die kansen ziet om ons ecosysteem te versterken. Als dat zo is, nodigen we je uit voor een kop koffie met Hans om ideeën te delen en te ontdekken hoe je bij kunt dragen aan ons groeiende avontuur.

Berberapen 2

Bij Holland Innovative draait alles om innovatie, groei en de kracht van (familie)verbinding. Samen creëren we de toekomst van de high-tech industrie, en we nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis. Laten we samen bouwen aan een inspirerende toekomst!