One Day Workshop Reliability

Reliability; The key to a successful product!

Om in te spelen op de laatste economische ontwikkelingen moeten organisaties nieuwe producten en systemen ontwikkelen met een hoge betrouwbaarheid. Het falen van producten kan een behoorlijke impact hebben en tot grote consequenties leiden. Reliability Engineering is een opkomende discipline binnen productontwikkeling die helpt om op een integrale manier de betrouwbaarheid van het product met accurate en kwantitatieve methoden te waarborgen

Download Brochure
Aanmelden

De One Day Workshop Reliability bestaat uit een introductie van de Reliability Engineering tools en methoden zoals Weibull en Lognormaal verdeling, risicoanalyse, voorspellen van uitval, opstellen van test plannen en meten van betrouwbaarheidsgroei. Naast het verkrijgen van inzicht in de methodieken is de integratie hiervan in een ontwikkelingstraject de spil van de workshop.

Een selectie van de vaardigheden die worden geleerd:
• Reliability Engineering in het Product Creatie Proces. Tools, Methodieken en de te verwachte resultaten.
• De principes van de Weibull statistiek, maken en interpreteren van Weibull plots. Voorbeelden van Weibull analyses.
• Goede en slechte Weibull plots, de 3 – parameter Weibull en de lognormaal verdeling.
• Voorspellen van uitval, uitvoeren van risicoanalyses.
• Hoe om te gaan met kleine aantallen; Weibayes methodiek. Opzetten van een test plan.
• Crow-AMSAA betrouwbaarheidsgroei analyse, trend analyse.
• Managementaspecten. Change Management; strategie, implementatie, bewaking, training.

De workshop geeft u inzicht in de integratie van Reliability Engineering in het productontwikkelingstraject. Het specificeren van eisen, opstellen van een risicoanalyse, beoordelen van testresultaten op component- en systeemniveau, voorspellen van Life Cycle kosten en onderhoud-strategie; kortom Reliability-Maintenance-Safety (RMS) in al haar aspecten.

Doelgroep
Reliability Engineers, quality engineers en six sigma engineers.

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29 / Enschede: Hengelosestraat 500 (The Gallery)
De investering is € 795,- (ex. btw) per deelnemer, inclusief trainingsmateriaal en lunch.

Cursusduur:
1 dag van 9.00 tot 17.30 uur. Maximale groepsgrootte: 10. Deze One Day Workshop Reliability kan ook incompany worden gegeven. Standaard worden onze trainingen in het Nederlands gegeven. In geval van één of meerdere niet-Nederlands sprekende deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2021
Locatie: Eindhoven

27 mei
16 december

Locatie: Enschede
28 september

Trainingen van Holland Innovative worden volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de contact-beperkende maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020. Wij zijn continu bezig met innovaties in kennisontwikkeling: van challenge based learning tot digitale leeromgeving en volledig remote. Neem contact op voor meer informatie over LOIT, we helpen je graag verder.

Docenten:
Ing. Ronald Schop (Senior Director Reliability bij Holland Innovative)

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0) 40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl