One Day Workshop Reliability

Reliability; de sleutel tot een succesvol product |1 dag

Om in te spelen op de laatste economische ontwikkelingen moeten organisaties nieuwe producten en systemen ontwikkelen met een hoge betrouwbaarheid. Het falen van producten kan een behoorlijke impact hebben en tot grote consequenties leiden. U krijgt een overzicht van Reliability Engineering om te begrijpen hoe deze opkomende discipline binnen productontwikkeling helpt om de betrouwbaarheid van het product met accurate en kwantitatieve methoden te waarborgen

Download Brochure
Aanmelden
Vrijblijvend Adviesgesprek

Over de One Day Workshop Reliability

De One Day Workshop Reliability bestaat uit een algemene introductie van de Reliability Engineering tools en methoden zoals Weibull en Lognormaal verdeling, risicoanalyse, voorspellen van uitval, opstellen van test plannen en meten van betrouwbaarheid groei. Naast het verkrijgen van inzicht in de methodieken is de integratie hiervan in een ontwikkelingstraject de spil van de training.

Onderwerpen van de One Day Workshop Reliability

Tijdens de Reliability workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Principes en terminologie
  • Reliability Engineering in het product creatie proces. Tools, methodieken en resultaten
  • De Weibull verdeling. Het maken van een Weibull plot (hands-on). Interpreteren van deplot; bèta waarde, goede en slechte plots, de 3-parameter Weibull en de lognormaal verdeling (hands-on)
  • Voorspellen van uitval en uitvoeren van risicoanalyses. Is het faaltempo aan het toenemen, constant, of juist aan het afnemen? Wat wordt mijn onderdelen omzet? Is er een optimaal vervangingspunt?
  • Hoe om te gaan met kleine aantallen? Weibayes, opzetten van een test plan. Moet alles tot einde levensduur getest worden? Wat zijn de alternatieven?
  • Crow-AMSAA betrouwbaarheidsgroeianalyse. Trendanalyse van garantiedata, uw machinepark, productieproces. Accurate en vroegtijdige programmabesluiten; meet de effecten
  • Managementaspecten. Mentaliteit, strategie, implementatie, bewaking, training. Uw rol in het implementeren van RMS Engineering in de strategie van uw firma.

Resultaat van de One Day Workshop Reliability

Tijdens de workshop leert u:

  • Het inzicht in de integratie van Reliability Engineering in het productontwikkelingstraject;
  • Het specificeren van eisen, opstellen van een risicoanalyse, beoordelen van testresultaten op component- en systeemniveau, voorspellen van Life Cycle kosten en onderhoud-strategie; kortom Reliability-Maintenance-Safety (RMS) in al haar aspecten.

Voor wie

De One Day Workshop Reliability is een professionele, intensieve eendaagse workshop bedoeld voor het senior management en engineers werkzaam in R&D, test afdelingen of projectmanagement die het reliability programma binnen een bedrijf (gaan) leiden of uitvoeren.

Opzet workshop

1 dag van 9.00 tot 17.30 uur.

Locaties, data & rooster

Locatie: Eindhoven – High Tech Campus 29
Enschede –  Hengelosestraat 500 (The Gallery)

Data 2021
Locatie: Eindhoven
28 september

Investering workshop

De investering bedragen € 795,- per deelnemer (ex. BTW). Inbegrepen is de eendaagse workshop, uitgebreid lesmateriaal, lunch, koffie, thee en frisdrank.

Docenten

Ing. Ronald Schop
Reliability Specialist, verantwoordelijk voor de oprichting van het EU Certified Reliability Engineer (CRE) programma in samenwerking met de universiteiten van Stuttgart, Delft, Amsterdam en Brussel. Werkzaam als Sr. Director Reliability bij Holland Innovative.

Certificaat / diploma

De deelnemers ontvangen aan het eind van de workshop dag een bewijs van deelname.

Manier van lesgeven

De One Day Workshop Reliability wordt aangeboden als klassikale workshop, maar elke andere vorm kan besproken worden. We zijn in staat om offline, online en hybride opleidingen aan te bieden.

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 12.

Persoonlijk opleidingsadvies?

Wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen u graag verder! Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00.

T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl

Opleidingsadvies aanvragen


Over de Holland Innovative Academy

Holland Innovative helpt bij het ontwikkelen van de competenties van u en uw collega’s om uw organisatie te versterken en groei te creëren. Samen met gerenommeerde expertisecentra zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente, Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Stuttgart organiseren we opleidingen, trainingen en masterclasses in Projectmanagement, Product & Procesontwikkeling, Reliability, Data Science en MedTech. We bieden zowel open inschrijving als incompany trainingen; op maat gemaakt om volledig  aan de behoeften en de strategie van uw organisatie te voldoen. Het koppelen van deze trainingen aan praktijkervaring is belangrijk om de effectiviteit te maximaliseren. Waar mogelijk worden uw eigen cases/data besproken tijdens onze training en/of verder verkend door coaching on the job, projectparticipatie en ook in de User Groups.

Bekijk ons complete trainingsaanbod in de Holland Innovative Academy