One Day Workshop Lean Yellow Belt

Elimineer verspilling en creëer waarde voor uw klant | 1 dag

Steeds meer bedrijven implementeren Lean Six Sigma om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren met het kernidee om de klantwaarde te maximaliseren, uitval te minimaliseren en defecten te verminderen. Met de voortdurende druk om uw service, proces en product op tijd en in perfecte staat te leveren, biedt de One Day Workshop Lean Yellow Belt u de technieken om deze uitdagingen aan te gaan.

Download Brochure
Aanmelden
Vrijblijvend Adviesgesprek

Over de One Day Workshop Lean Yellow Belt

De One Day Workshop Lean Yellow Belt is een korte en praktische inleiding tot de basisprincipes van Lean en Six Sigma. U maakt kennis met het strategische belang van de theorie, principes, tools en technieken van Lean Six Sigma door middel van een simulatiespel, oefeningen en interactieve sessies begeleid door onze ervaren trainers. Op deze manier krijgt u Lean Six Sigma inzicht in verschillende instrumenten en hun gebruik, elk vanuit het perspectief van de motivatie van de (eind) klant en medewerkers. Met deze kennis kunt u kansen voor verbetering herkennen in uweigen werk en overal in de organisatie.

Onderwerpen van de One Day Workshop Lean Yellow Belt

Tijdens de Lean Yellow Belt workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Geschiedenis van voortdurende verbetering
 • Filosofie en principes
 • Roadmap voor procesverbetering
 • Stem van de klant
 • Lean-prestatiestatistieken
 • Zes Sigma-prestatiestatistieken
 • Gestandaardiseerd werk
 • Proces in kaart brengen
 •  Waardestroom in kaart brengen
 • Verspilling herkennen en verminderen
 • Lijnbalancering
 • Kanban
 • Job shop
 • 5S werkplekbeheer
 • Kaizen

Resultaat van de One Day Workshop Lean Yellow Belt

Tijdens de workshop leert u:

 • Klantwensen achterhalen en vertalen naar teamdoelen;
 • Kansen voor verbetering herkennen in uw eigen werk en overal in de organisatie;

Voor wie

De One Day Workshop Lean Yellow Belt is bedoeld voor professionals die de basis van de methodologie moeten begrijpen of professionals die regelmatig betrokken zijn bij Lean Six Sigma-initiatieven onder leiding van een Green Belt. Het programma is geschikt voor zowel technisch personeel als niet-technisch personeel dat betrokken is bij transactieprocessen.

Opzet workshop

1 dag van 9.00 tot 17.00 uur.

Locaties, data & rooster

Eindhoven – High Tech Campus 29

Data 2021
nnb

Investering workshop

De investering is € 795, (ex. btw) per deelnemer, inclusief workshop materiaal en lunch.

Docenten

Marcel Logger MSc:
Master Black Belt in Lean Six Sigma en Design voor Six Sigma met een achtergrond in productie, service en logistiek. Werkzaam als Sr. Product & Process Specialist bij Holland Innovative.

Certificaat / diploma

De deelnemers ontvangen aan het eind van de workshop dag een bewijs van deelname.

Manier van lesgeven

De One Day Workshop Lean Yellow Belt wordt aangeboden als klassikale workshop, maar elke andere vorm kan besproken worden. We zijn in staat om offline, online en hybride opleidingen aan te bieden.

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 12

Neem contact op met Irene (+31 (0)6 82 45 62 86) of mail naar academy@holland-innovative.nl

Persoonlijk opleidingsadvies?

Wilt u graag meer informatie over deze opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen u graag verder! Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00.

T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl

Opleidingsadvies aanvragen


Over de Holland Innovative Academy

Holland Innovative helpt bij het ontwikkelen van de competenties van u en uw collega’s om uw organisatie te versterken en groei te creëren. Samen met gerenommeerde expertisecentra zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente, Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Stuttgart organiseren we opleidingen, trainingen en masterclasses in Projectmanagement, Product & Procesontwikkeling, Reliability, Data Science en MedTech. We bieden zowel open inschrijving als incompany trainingen; op maat gemaakt om volledig  aan de behoeften en de strategie van uw organisatie te voldoen. Het koppelen van deze trainingen aan praktijkervaring is belangrijk om de effectiviteit te maximaliseren. Waar mogelijk worden uw eigen cases/data besproken tijdens onze training en/of verder verkend door coaching on the job, projectparticipatie en ook in de User Groups.

Bekijk ons complete trainingsaanbod in de Holland Innovative Academy