Green Belt to Black Belt

Voor degenen die hun kennis op Black Belt-niveau willen verdiepen.

De Green Belt to Black Belt is gericht op gecertificeerde Green Belts die hun kennis op Black Belt-niveau willen verdiepen. Met de Green Belt naar Black Belt training kunt u de behoeften van klanten verder vertalen via de Design for Six Sigma (DfSS) -methoden die nodig zijn om robuuste nieuwe producten, diensten en processen te ontwikkelen. Deze training biedt de middelen om uitdagingen in ontwikkeling met succes aan te pakken en deze methodologie in uw organisatie te implementeren en op te nemen.

Download Brochure

Doel van de training en resultaat

Vanuit je achtergrond als Green Belt heb je de nodige basis om uit te groeien tot een Black Belt. Je bent bekend met technieken zoals statistieken en analyses van meetsystemen die verder worden onderzocht in de Green Belt to Black Belt training. Je wordt opgeleid tot een professionele Black Belt en je kunt het voortouw nemen binnen projecten en deze implementeren volgens de DfSS-methodiek.

De focus op de klantvraag en de proactieve manier van verzamelen en evalueren van gegevens leidt tot betere producten en een up-to-date ontwikkelingsproces voor uw organisatie. Dit heeft een aanzienlijke impact op productontwerp, kwaliteit, betrouwbaarheid, bedrijfsresultaten en klanttevredenheid.

Om de effectiviteit van het leerproces van de Six Sigma-methodologie en bijbehorende hulpmiddelen te vergroten, voeren de deelnemers bij voorkeur een eerste project uit in synchroon met de cursus.

Doelgroep
Green Belt-professionals die projecten uitvoeren voor de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en processen. We verwachten affiniteit met besluitvorming op basis van feiten, ondersteund door statistieken en persoonlijke betrokkenheid bij projecten. De training is geschikt voor professionals op academisch of HBO-niveau, of hetzelfde kennisniveau opgedaan door ervaring.

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De investering is € 4.650, – (excl. Btw) per deelnemer, uitgebreid cursusmateriaal, projectondersteuning tijdens de trainingsdagen en dagelijkse lunch.

Cursusduur en aantal deelnemers:
8 dagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. In het geval van één of meer niet-Nederlandstalige deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2020
Locatie: Eindhoven
Sessie I
7 september
8 september
28 september
29 september
30 september

Sessie II
25 november
12-13 januari (2021)
1-2 maart
29-31 maart

Data 2021
2 juni
29 juni
30 juni
6 september
7 september
27 september
28 september
29 september

*Trainingen van Holland Innovative worden volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de contact-beperkende maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020. Wij zijn continu bezig met innovaties in kennisontwikkeling: van challenge based learning tot digitale leeromgeving en volledig remote. Neem contact op voor meer informatie over LOIT, we helpen je graag verder.

Trainers:
Marcel Logger MSc, Ing. Theo de Goede

Vragen?
Heeft u een vraag over een van onze opleidingen?
Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0)40 851 4610
E: academy@holland-innovative.nl