rel event

Explore the future of reliability at the Holland Innovative Reliability Seminar

6 juni 2024, 09:00 - 17:00 uur

AI Innovation Center, HTC 5, 5656 AA Eindhoven

Welkom!

Na het succes van het 2021 Reliability Seminar organiseert Holland Innovative opnieuw een evenement dat betrouwbaarheidspecialisten uit heel Nederland en daarbuiten samenbrengt. Dit jaar is het thema System Reliability and Availability, waarbij een brug wordt geslagen tussen nieuwe trends in Systems Engineering en Reliability Engineering. Er zullen ook discussies zijn over onderwerpen als Availability en Maintainability. Verwacht inspirerende sprekers van kennisinstituten en bedrijven, die zowel fundamentele nieuwe concepten als praktijkcases zullen delen.

 

 

We leggen momenteel de laatste hand aan het programma. Tot de bevestigde sprekers behoren Martin Dazer van de Universiteit van Stuttgart, onze Academy-partner, en een gezamenlijke presentatie van twee van onze klanten, Lely en Gevasol. Onze System Reliability expert, Elly van den Bliek, zal ook spreken. Blijf op de hoogte voor meer updates!

Het evenement vindt plaats op 6 juni 2024 in het AI Innovation Center op de High Tech Campus in Eindhoven. Naast presentaties is er voldoende tijd voor discussies en netwerken; lunch en versnaperingen zijn inbegrepen.

Inschrijving is open

Meer informatie over het event zal binnenkort worden gedeeld. Voor nu, save the date!

Inschrijfformulier