1 min lezen

De toekomst van hightech-Reliability onthuld: de Reliability Heidag

Reliability is de basis van technologische vooruitgang. Bij Holland Innovative begrijpt ons Reliability and Root Cause Analysis-team de cruciale rol van reliability engineering, Design for Reliability en Root Cause Analysis bij het vormgeven van hightech-industrieën. Om innovatie en groei te bevorderen, kwam ons team onlangs bijeen voor een heidag op de prachtige Leenderheide.

Deze externe heidag gaf ons een unieke kans om de details van ons vakgebied te verkennen, plannen te maken voor de toekomst en onze teambanden te versterken. Te midden van de vredige natuurlijke omgeving bespraken onze reliability ingenieurs belangrijke aspecten zoals de ontwikkeling van vaardigheden en aankomende evenementen in de industrie.

Versimpelen

Een belangrijk onderwerp op onze agenda was het creëren van vereenvoudigde uitleg van onze producten en diensten. Wij geloven in het begrijpelijker maken van de complexe wereld van reliability. Als we bijvoorbeeld worden gevraagd een reliability plan te ontwikkelen, willen we dat onze klanten begrijpen welke stappen er moeten worden ondernomen, wat de vereiste input van de klant is en hoe we hen effectief kunnen helpen. Door gezamenlijk product- en procesvoorbeelden te schetsen, willen we onze klanten in staat stellen de ondersteuning te kiezen die ze nodig hebben.

Design for reliability

Een ander belangrijk aandachtspunt was het ontwikkelen van een nieuw trainingsprogramma. Hoewel ons huidige aanbod verschillende reliability onderwerpen omvat, erkenden we de noodzaak van een Design for Reliability-training. Dit nieuwe curriculum zal zowel reliability ingenieurs als design ingenieurs ten goede komen die hun vaardigheden willen verbreden. Hoogtepunten zijn onder meer de nadruk op het definiëren van eisen en het integreren van load cases om tijdens de ontwerpfase om stresspunten vroegtijdig te identificeren.

Toewijding van bevorderen reliability

Terwijl we onze productieve dag afsloten, genoten we van een ontspannen diner, waardoor de kameraadschap en de open dialoog van ons team werden versterkt. Bij Holland Innovative blijft onze toewijding aan het bevorderen van reliability in de hightech en het bevorderen van innovatie onwankelbaar. Wij streven ernaar om professionals uit te rusten met de kennis die ze nodig hebben om te gedijen in een steeds evoluerend technologisch landschap. Blijf ons volgen voor updates over onze aankomende initiatieven en trainingsprogramma's.