HI-PP6 One Day Workshop Cost of Non-Quality

Verhoog de kwaliteit door kosten te verlagen.

Cost of Non-Quality - opening image

In deze training leer je:

 • De tools en inzichten die je nodig hebt om te bepalen waar de kosten van niet-kwaliteit te vinden zijn binnen jouw bedrijf en, nog belangrijker, wat je eraan kunt doen
 • De vaardigheden om zelf te zien hoe je de bestaande kosten van niet-kwaliteit kunt vinden en hoe je nieuwe kunt voorkomen

Praktijkdocent.

Ir. Ron Kamp

Ir. Ron Kamp

Master Black Belt
Ron Kamp is een ervaren kwaliteitsmanager en heeft de cursus exclusief voor Holland Innovative ontwikkeld. Hij zal bestaande technieken en programma’s zoals Green Belt en Six Sigma gebruiken, maar zal ook ingaan op value engineering en waardeanalyse om je op het niveau te krijgen dat je nodig hebt om jouw eigen CoNQ-problemen aan te pakken.

Training informatie

 • Eindhoven
 • 1 module van 1 dag
 • 19/9

Investering

De investering bedraagt €725 (excl. BTW) per deelnemer. Inbegrepen is de workshop, syllabus van het trainingsmateriaal, lunch en versnaperingen. De training kan aangepast worden naar wens voor een in-company training.

Over de training Cost of Non-Quality.

Elk bedrijf heeft een aantal verborgen kosten: het is de prijs die we betalen voor gebrek aan kwaliteit. We nemen het vaak als vanzelfsprekend aan, maar wist je dat het elimineren van deze kosten van niet-kwaliteit je minstens 10% kan besparen? Dat de gemiddelde doorlooptijd 30-50% korter kan worden? En dat de productie output met meer dan 15% kan stijgen? Nou, als je dat doet, weet je ook dat het leren van jouw kosten van niet-kwaliteit van het grootste belang is voor je en jouw bedrijf.

One Day Workshop Cost of Non-Quality.

Resultaat

De training Cost of Non-Quality biedt je alle inzichten te geven die je nodig hebt om de kosten van jouw bedrijf voor niet-kwaliteit aan te vallen. 

PPs courses - outcome

Dit is een praktische cursus waarin we ons zowel op algemene als op jouw specifieke gevallen concentreren en je ook de theoretische basis geven om te gebruiken na de training.

One Day Workshop Cost of Non-Quality

Ja, ik schrijf me in.

Wat je gaat leren.

Week 1

De tools en inzichten die je nodig hebt om te bepalen de bestaande kosten van niet-kwaliteit.

 • Wat is CoNQ
 • Waarde: value engineering en waardeanalyse inclusief VOC, VOB, CTQ flow down
 • Kosten (SIPOC, reserveonderdelen, andere kosten)
 • Vermindering van verspilling
 • Organisatie
 • Voorbeelden
 • Opdrachten

Praktische informatie.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor de hightech maakindustrie, maar kan relevant zijn voor alle werknemers die zich zorgen maken over het bestrijden van de kosten van niet-kwaliteit. We zullen de training aanpassen aan de specifieke behoeften van de aanvragers.

Certificering

Na afronding van de training ontvangen je een bewijs van deelname.

Locatie & Data

Locatie
Eindhoven – High Tech Campus 29


Data

19 september 2022


Groepsgrootte

Maximaal 12 participanten

Save your seat

Ga aan de slag en reserveer je plek.

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.