RF10 Problem Solving through Root Cause Analysis2020-04-30T19:27:50+00:00

RF10 Problem Solving through Root Cause Analysis

Hoe statistical engineering kan helpen bij het vinden van de root cause 

Weet je zeker dat je het probleem echt hebt opgelost? Heb je veel opties geprobeerd, maar kun je niet de juiste oplossing vinden? De training Problem Solving through Root Cause Analysis biedt precies de juiste tools om tot de échte oplossing te komen.

Download Brochure

De Statistical Engineering (SE) methode helpt bij het creëren van het beginpunt voor een probleemanalyse en bij het begrijpen van een meetsysteem. Daarnaast geeft het inzicht in welke producten en gegevens moeten worden onderzocht en welke statistische hulpmiddelen moeten worden gebruikt. De SE-methodologie omvat veel speciale hulpmiddelen die tijdens deze training uitgebreid zullen worden aangeleerd. Leer hoe om te gaan met falende producten en hoe voortgang te rapporteren aan het management. De training biedt een compleet programma om een complete probleemoplosser te worden.

Doelgroep 
Deze training is bedoeld voor alle ingenieurs en specialisten werkzaam in technische sectoren. De training is specifiek bedoeld voor diegenen die efficiënte methoden van root cause analysis willen leren en willen leren hoe deze in hun eigen organisatie toe te passen.Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De investering voor de training bedraagt € 3.500 per deelnemer, exclusief btw. Inbegrepen zijn de 5 trainingsdagen, uitgebreid cursusmateriaal, projectondersteuning tijdens trainingsdagen, dagelijkse lunch en drankjes.

Cursusduur en aantal deelnemers:
10 sessies van een halve dag verspreid over 5 of 10 dagen. Maximale groepsgrootte: 16. Standaard worden onze trainingen in het Nederlands gegeven. In geval van één of meerdere niet-Nederlands sprekende deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2020
Locatie: 
Eindhoven
Dag 1: 01 Juli*
Dag 2: 10 September
Dag 3: 08 Oktober
Dag 4: 05 November
Dag 5: 10 December

*Trainingen van Holland Innovative worden volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de contact-beperkende maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020. Wij zijn continu bezig met innovaties in kennisontwikkeling: van challenge based learning tot digitale leeromgeving en volledig remote. Neem contact op voor meer informatie over LOIT, we helpen je graag verder.

Na afronding van de volledige training ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Docenten:
Dr. Ko Dousma, dr. ir. Coen Smits

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0) 40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl

Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X