Projectmatig werken in  een R&D omgeving2020-04-03T12:28:43+00:00

Projectmatig werken in een R&D omgeving

Heartbeat: the way from idea to business

Projecten spelen een cruciale rol in productinnovatie omgevingen. Projectmatig werken is hét middel voor effectieve product ontwikkeling in een omgeving met snel veranderende technologieën en markten. Projectmatig werken is een effectief proces voor de juiste balancering tussen time to market, functionaliteit en kosten.

Download Brochure

Onderbouwd met een stevig fundament aan ‘industry best practises’ en interactie met de deelnemers leert u tijdens deze tweedaagse training hoe een innovatie omgeving doelmatig georganiseerd kan worden, en wat de eigen rol van de medewerker daarin is. Daarnaast leert de training hoe het eigen project te organiseren in zowel een Technology Development als Product Development omgeving.

Uitgelegd wordt hoe ‘heartbeat’ in het project te brengen. Heartbeat brengt structuur, laat de werkelijke voortgang zien en geeft een ‘Framework’ om de eigen planning op af te stemmen. Tevens wordt het maken van een project plan (de TomTom van de project medewerker) geoefend. Na afloop heeft u concrete handvaten om projectmatig aan de slag te gaan in uw eigen innovatie organisatie.

Doelgroep
De training ‘Projectmatig werken in een R&D omgeving’ is gericht op professionals die binnen een project werken of die een projectopdracht uitvoeren met een klein team.

Locatie en investering:
Eindhoven: High Tech Campus 29
De investering is € 1.450,- (ex. btw) per deelnemer, inclusief trainingsmateriaal, drank en lunch.

Cursusduur en aantal deelnemers
2 dagen van 9.00 tot 17.30 uur. Maximale groepsgrootte: 10.
In-company programma’s behoren tot de mogelijkheden. Standaard worden onze trainingen in het Nederlands gegeven. In geval van één of meerdere niet-Nederlands sprekende deelnemers wordt de training in het Engels gegeven.

Data 2020
Locatie: Eindhoven

Dag 1: 11 juni
Dag 2: 2 juli

Docenten:
Ing. B. van Appeven

Vragen?
Heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
T: +31 (0) 40 851 4611
E: academy@holland-innovative.nl

Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X