HI-PP6 One Day Workshop Cost of Non-Quality

Verhoog de kwaliteit door kosten te verlagen | 1 day

De training Cost of Non-Quality biedt je alle inzichten te geven die u nodig hebt om de kosten van uw bedrijf voor niet-kwaliteit aan te vallen. Dit is een praktische cursus waarin we ons zowel op algemene als op uw specifieke gevallen concentreren en u ook de theoretische basis geven om te gebruiken na de training.

Download Brochure
Aanmelden
Vrijblijvend Adviesgesprek

Over de Training Cost of Non-Quality

Elk bedrijf heeft een aantal verborgen kosten: het is de prijs die we betalen voor gebrek aan kwaliteit. We nemen het vaak als vanzelfsprekend aan, maar wist u dat het elimineren van deze kosten van niet-kwaliteit u minstens 10% kan besparen? Dat de gemiddelde doorlooptijd 30-50% korter kan worden? En dat de productie output met meer dan 15% kan stijgen? Nou, als u dat doet, weet u ook dat het leren van uw kosten van niet-kwaliteit van het grootste belang is voor u en uw bedrijf.

Onderwerpen van de Training Cost of Non-Quality

Tijdens de Training Cost of Non-Quality komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is CoNQ
  • Waarde: value engineering en waarde analyse inclusief VOC, VOB, CTQ flow down
  • Kosten (SIPOC, reserveonderdelen, andere kosten)
  • Vermindering van verspilling
  • Organisatie
  • Voorbeelden
  • Opdrachten

Resultaat van de Cost of Non-Quality training

Tijdens de training leert u:

  • De tools en inzichten die u nodig hebt om te bepalen waar de kosten van niet-kwaliteit te vinden zijn binnen uw bedrijf en, nog belangrijker, wat u eraan kunt doen.
  • De vaardigheden om zelf te zien hoe u de bestaande kosten van niet-kwaliteit kunt vinden en hoe u nieuwe kunt voorkomen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor de hightech maakindustrie, maar kan relevant zijn voor alle werknemers die zich zorgen maken over het bestrijden van de kosten van niet-kwaliteit. We zullen de training aanpassen aan de specifieke behoeften van de aanvragers.

Opzet masterclass

De training Cost of Non-Quality bestaat uit 1 dag – van 9.00 tot 18.00 uur.

Locaties, data & rooster

Deze opleiding wordt aangeboden in onze 1.5 meter lokalen, online of hybrid. Daarnaast zowel in-company als open inschrijving mogelijk.

Locatie: Eindhoven – High Tech Campus 29

Data 2021
ntb

Investering training

De investering bedraagt €725 (excl. BTW) per deelnemer. Inbegrepen is de workshop, syllabus van het trainingsmateriaal, lunch en versnaperingen. De training kan aangepast worden naar wens voor een in-company training.

Docent

Ir. Ron Kamp

Ron Kamp is een ervaren kwaliteitsmanager en heeft de cursus exclusief voor Holland Innovative ontwikkeld. Hij zal bestaande technieken en programma’s zoals Green Belt en Six Sigma gebruiken, maar zal ook ingaan op value engineering en waardeanalyse om u op het niveau te krijgen dat u nodig hebt om uw eigen CoNQ-problemen aan te pakken.

Certificaat / deelname

Na afronding van de training ontvangen u een bewijs van deelname.

Manier van lesgeven

De training Cost of Non-Quality wordt aangeboden als klassikale opleiding, maar elke andere vorm kan besproken worden. We zijn in staat om offline, online en hybride opleidingen aan te bieden.
In het geval van één of meer niet-Nederlandstalige deelnemers wordt de opleiding in het Engels gegeven.

Groepsgrootte

Maximaal aantal participanten: 10

Stuur een mail naar academy@holland-innovative.nl om je aan te melden of bel Irene (+31 (0)6 82 45 62 86)Over de Holland Innovative Academy

Holland Innovative helpt bij het ontwikkelen van de competenties van u en uw collega’s om uw organisatie te versterken en groei te creëren. Samen met gerenommeerde expertisecentra zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente, Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Stuttgart organiseren we opleidingen, trainingen en masterclasses in Projectmanagement, Product & Procesontwikkeling, Reliability, Data Science en MedTech. We bieden zowel open inschrijving als incompany trainingen; op maat gemaakt om volledig  aan de behoeften en de strategie van uw organisatie te voldoen. Het koppelen van deze trainingen aan praktijkervaring is belangrijk om de effectiviteit te maximaliseren. Waar mogelijk worden uw eigen cases/data besproken tijdens onze training en/of verder verkend door coaching on the job, projectparticipatie en ook in de User Groups.

Bekijk ons complete trainingsaanbod in de Holland Innovative Academy