Sales Representative Academy2018-08-23T13:56:36+00:00

Sales Representative Academy

Wie zoeken wij?

Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met o.a. marketing en trainers van de diverse disciplines? Weet jij de markt te onderzoeken en mogelijke nieuwe klanten in kaart te brengen? Inventariseer jij de klantbehoefte en weet je hoe daar een zo compleet mogelijke oplossing aan te koppelen? Heb jij een passie voor Social Media en schrik jij er niet voor terug om indien gewenst een blog te schrijven?

Standplaats is ons kantoor in Enschede.

Wat bieden wij?

Holland Innovative biedt je een contract voor tenminste 32 uur per week met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een dynamische omgeving met uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. De beoogde kandidaat kan meegroeien met de organisatie en hierin zijn/haar eigen pad vormgeven.

Interesse? Download hier de volledige vacature.

Download vacature

Wie is Holland Innovative?

Holland Innovative Twente is een kennisorganisatie met focus op de MedTech branche die toonaangevend is in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement (Design for Execution), Product- & Proces ontwikkeling (Design for Six Sigma) en Reliability Engineering (Design for Reliability). De focus ligt hierbij op Product Creatie Processen: én beter, én sneller én goedkoper.

Dat niet alleen, Holland Innovative draagt ook bij aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers op alle niveaus. Holland Innovative biedt trainingen, zowel in eigen huis (vrije inschrijving) als in-company bij opdrachtgevers. De trainingen worden door Holland Innovative ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten als IPMA (DfE), IBIS/UvA (DfSS) en Universität Stuttgart (DfR). Voorbeelden van deze trainingen zijn de Project Management Masterclass, Black en Green Belt Six Sigma opleiding en het Reliability Foundation programma. Naast trainingen organiseren wij vanuit onze Academy User Groups om kennis en ervaring uit te wisselen, ééndaagse Workshops en Innovatieworkshops om open innovatie en het uitwisselen van kennis en ervaring te stimuleren.

Werken bij HI

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: doc, docx, pdf.
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X