Project Manager MedTech2018-02-01T09:33:39+00:00

Project Manager with MedTech focus

Wie zoeken wij?

Resultaat gedreven Project Managers die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Heb jij meerdere jaren werkervaring in (Medical) Product Development? Heb jij ervaring als project manager of teamleider in een multidisciplinaire omgeving én heb je ervaring met de (medische) regelgeving en normen?

Het team van HI Twente is gespecialiseerd in Medical Devices en High Tech markets. Enthousiast, resultaat- en klantgericht werken, gevoel voor verantwoordelijkheid en gericht op time-to-market met behoud van product kwaliteit zijn eigenschappen waarin je je herkent.

Wat bieden wij?

De gelegenheid om ervaring op te doen met innovatie- en ontwikkelprojecten zowel bij gerenommeerde bekende ondernemingen, waaronder OEM’s en als startups in diverse markten. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te leren van de besten in hun vak. We zijn een informele organisatie, gericht op de mens en zijn vakontwikkeling. Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van het team van HI Twente, om jouw kennis te delen en uit te breiden? Dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Interesse? Download hier de volledige vacature.

Download vacature

Wie is Holland Innovative?

Holland Innovative is een kennisorganisatie die toonaangevend is in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. De focus ligt hierbij op Product Creatie Processen: én beter, én sneller én goedkoper.

Behalve dat draagt Holland Innovative ook bij aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers op alle niveaus. Holland Innovative biedt trainingen, zowel in eigen huis als in-company bij opdrachtgevers. De trainingen worden door Holland Innovative ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten als IPMA, IBIS/UvA en Universität Stuttgart. Voorbeelden van deze trainingen zijn de Project Management Masterclass, Black en Green Belt Six Sigma opleiding en het Reliability Foundation programma. Naast trainingen organiseren wij vanuit onze Academy diverse User Groups om kennis en ervaring uit te wisselen, ééndaagse Workshops en Innovatieworkshops om open innovatie en het uitwisselen van kennis en ervaring te stimuleren.Werken bij HI

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: doc, docx, pdf.
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X