Blijven u en uw collega’s zich professioneel ontwikkelen? Holland Innovative is continu bezig met de doorontwikkeling van het trainingsaanbod. Dit najaar staan er nieuwe trainingen op de agenda, namelijk: Data Science for GB/BB’s, Electronics Reliability, Projectmanagement and Leadership for Data Scientists, CE Certification of your Medical Device, One-day training Medical Device Software. Graag informeren wij u daarom over het trainingsaanbod voor dit najaar voor zowel Eindhoven als Enschede.

Vanaf 1 september classroom trainingen

Vanaf 1 september geven wij onze trainingen in speciaal opgezette 1.5 meter lokalen. De mogelijkheid om trainingen remote en online te volgen blijft. Trainingen van Holland Innovative zijn vanaf de start van het COVID-19 virus volledig remote en online aangeboden volgens het Live Online Interactive Training format (LOIT). Deze ontwikkeling is een logische stap in de maatregelen omtrent het COVID19-virus en wordt door Holland Innovative aangeboden voor alle trainingen en workshops in 2020.

Onderstaand de opleidingen, trainingen  en masterclasses die in het najaar van start gaan.

Reliability

 Product- and Process Development

Projectmanagement

MedTech

User Groups

Community

Opleidingsadvies

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren op uw professionele ontwikkeling? Het volledige opleidingsaanbod is te vinden op onze website. Er zijn nog plekken vrij, dus zorg dat u erbij bent. Ook als u Engelstalig bent kan kunt u zich gewoon inschrijven. Al onze trainingen zijn ingericht op internationale deelnemers. Schrijf u in zodat opleidingsmanager Martijn van Raamsdonk of Irene van den Graven uw plek vastlegt want: vol = vol!

Heeft u ideeën voor een aangepast ontwikkeltraject in uw organisatie? Ook daar denken we graag in mee. Er zijn verschillende in company mogelijkheden beschikbaar, volledig op maat van uw organisatie. Trainingen kunnen plaatsvinden op uw locatie of op locatie van Holland Innovative in de nieuw opgezette 1.5 meter trainingslokalen. Neem ook hiervoor contact op met Martijn van Raamsdonk (06-83 9478 82), Irene van den Graven (06-82 4562 86) | academy@holland-innovative.nl). Zij vertellen u er graag meer over.