Blog: Talentontwikkeling in een HighTech omgeving

Een jaar of vijf geleden heb ik André Swannet ontmoet tijdens een teambuilding sessie. We zaten op dat moment in een moeilijke fase als team: de organisatie was sterk aan het veranderen en stevende af op een ingrijpende reorganisatie. André liet zien hoe je je eigen talenten kunt ontdekken. En hoe dit je helpt te geloven in je eigen kracht en met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Met de ‘Strengthfinder’ van Marcus Buckingham & Donald O. Clifton in de hand ben ik de zoektocht naar mijn eigen talenten aangegaan, en het is een zeer waardevolle ervaring gebleken. Geen verrassingen, maar wel een feest van herkenning! Ik heb veel gesprekken gevoerd met collega’s over hun talenten. Ik heb ook gezien hoe mensen elkaar zijn gaan waarderen om datgene waar ze goed in zijn, in plaats van hen te wijzen op tekortkomingen of zich te ergeren aan verschillen.
Bij Holland Innovative krijg ik de kans om verder aan de slag te gaan met talenten: mijn eigen talent kan ik hier inzetten om anderen te motiveren zich te ontwikkelen.

Ik heb een thema middag georganiseerd rond Talentontwikkeling in een High Tech omgeving. Uiteraard heb ik André uitgenodigd om de deelnemers te inspireren en hen te verleiden om de eigen talenten te ontdekken. Ook Marloes de Lange, Chris Meijnen en Eefke van Daal hebben hun eigen verhaal verteld vanuit de passie voor talentontwikkeling, bedankt daarvoor. Het vervolg staat al gepland in het voorjaar van 2018. Heb je interesse om deel te nemen, neem dan even contact met mij op.

Ik hoop nog veel sprankelmomentjes met jullie te mogen delen!

Cindy Camp | cindy.camp@holland-innovative.nl | 06 – 23 64 77 03

2017-10-03T14:03:24+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X