Sr. Project Manager

Wie zoeken wij?

Resultaat gedreven Project Managers die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière. Heb jij meerdere jaren werkervaring in markten als High Tech, Energy, Automotive, Agro of Life Sciences? Heb jij ervaring als project manager of teamleider in een multidisciplinaire omgeving (R&D / D&E)?

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij Project Managers met een Universitaire opleiding met een technische achtergrond die proces gericht werken. Kennis van Agile, Lean Product Development of DfSS is een pré. Enthousiast, resultaat- en klantgericht werken, gevoel voor verantwoordelijkheid en gericht op time-to-market met behoud van product kwaliteit zijn eigenschappen waarin je je herkent.

Wat bieden wij?

De gelegenheid om ervaring op te doen met innovatie- en ontwikkelprojecten zowel bij gerenommeerde bekende ondernemingen, waaronder OEM’s en als startups in diverse markten. De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te leren van de besten in hun vak.

Het hoofdkantoor van Holland Innovative is gevestigd op de High Tech Campus, midden in de brainport regio. Onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland en het zuiden & westen van Duitsland. We zijn een informele organisatie, gericht op de mens en zijn vakontwikkeling. Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van ons team, om jouw kennis te delen en uit te breiden? Dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Interesse? Download hier de volledige vacature.

Download vacature

Wie is Holland Innovative?

Holland Innovative is een kennisorganisatie die toonaangevend is in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. De focus ligt hierbij op Product Creatie Processen: én beter, én sneller én goedkoper.

Behalve dat draagt Holland Innovative ook bij aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers op alle niveaus. Holland Innovative biedt trainingen, zowel in eigen huis als in-company bij opdrachtgevers. De trainingen worden door Holland Innovative ontwikkeld en verzorgd in nauwe samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten als IPMA, IBIS/UvA en Universität Stuttgart. Voorbeelden van deze trainingen zijn de Project Management Masterclass, Black en Green Belt Six Sigma opleiding en het Reliability Foundation programma. Naast trainingen organiseren wij vanuit onze Academy diverse User Groups om kennis en ervaring uit te wisselen, ééndaagse Workshops en Innovatieworkshops om open innovatie en het uitwisselen van kennis en ervaring te stimuleren.Werken bij HI

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: doc, docx, pdf.