Op vrijdag 15 maart 2019 is in ’s-Hertogenbosch bij de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen JADS en Holland Innovative. Deze overeenkomst is een belangrijke stap in de ondersteuning van bedrijven op het gebied van Data Science.

Data Science speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Bedrijven beschikken over een enorme hoeveelheid data, maar worstelen vaak met de vraag hoe deze data ingezet kan worden om structureel waarde te creëren. Met de samenwerkingsovereenkomst tussen JADS en Holland Innovative worden de krachten gebundeld vanuit de gedachte dat beide partners complementair zijn in hun kennisaanbod. JADS beoogt Data Technology en Data Science inzetbaar te maken voor de industrie en Holland Innovative bedient het high-tech maakbedrijf met projectmanagement, product- en procesontwikkeling en reliability engineering.

Holland Innovative en JADS zijn ervan overtuigd dat door het creëren van een open innovatie model bedrijven sneller en kosten effectiever stappen kunnen maken over het data-gedreven maken van bedrijven.

Klik hier voor meer informatie over het totale programma.

HI and JADS join forces in data training
samenwerkingsovereenkomst tussen JADS en Holland Innovative