Sales Representative Academy bij Holland Innovative – Martijn van Raamsdonk

De high tech maakindustrie is verantwoordelijk voor een groot deel van onze economische groei, en daarmee voor onze welvaart. Dat deze door hardware gedomineerde wereld niet zonder software-expertise kan, is inmiddels genoegzaam bekend, maar minstens zo belangrijk zijn een goede procesbewaking, betrouwbaarheid en projectmanagement. Holland Innovative helpt de high-tech maakindustrie daarbij, zowel in projecten op locatie als via trainingen.

De HI Academy ondersteunt bij de competentieontwikkeling van personen en hun organisatie. Samen met gerenommeerde kennisinstituten zoals de Universiteit van Amsterdam, het JADS en Universität Stuttgart worden er trainingen en workshops aangeboden in Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability. Vanzelfsprekend met erkende methodes als Green Belt, Black Belt en Six Sigma, maar ook datascience en statistiek komen voorbij. Daarnaast zijn er meer specifieke programma’s, bijvoorbeeld rond Medical Device Development. “We bieden onze trainingen zowel met vrije inschrijving als in-company aan. Ons maatwerk sluit volledig aan op de behoefte en de strategie van een organisatie. De koppeling met de praktijk vinden wij daarbij erg belangrijk.” Dat komt onder meer terug in de behandelde cases tijdens zo’n training. “We zorgen ervoor dat die herkenbaar zijn voor de deelnemers en liefst zelfs uit hun eigen praktijk komen.”

De groepen variëren in omvang, maar met vijf of zes mensen is al een goede training mogelijk. “Maar hoe groot de groep ook is, ons aanbod is altijd specifiek op de klant toegespitst.

De voornaamste taak is de trainingen van Holland Innovative onder de aandacht brengen van potentiële deelnemers. “Daar komt van alles bij kijken: het bezoeken van events, acquisitie, offertes, klantengesprekken, het samenstellen van het studiemateriaal, de coördinatie met de docenten, maar ook de hele administratieve afhandeling. Dat doe ik natuurlijk niet alleen; we vormen op kantoor een hecht team waar we elkaar altijd ondersteunen.”

We zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers voor de Academy, en we kunnen rekenen op een groot vast netwerk. “Veel bedrijven kennen ons al; we hebben een grote klantenkring, echt een warm netwerk. Dat scheelt natuurlijk enorm – en tegelijk is het een goed signaal dat klanten ons blijven opzoeken.”

2019-11-22T12:09:45+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X