Richtlijnen over beleid van Holland Innovative mbt uitbraak van COVID-19

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, cursisten en al onze relaties heeft de hoogste prioriteit.

Het meest recente beleid staat hieronder en zal indien nodig worden bijgewerkt.

Eindhoven, 13 oktober 2020

Richtlijnen

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, cursisten en al onze relaties heeft de hoogste prioriteit. Het meest recente beleid staat hieronder en zal indien nodig worden bijgewerkt.

Algemeen geldt dat Holland Innovative de richtlijnen zoals gesteld door de Rijksoverheid volgt: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Aanvullende informatie vanuit Holland Innovative:

Medewerkers die niet per se op de werklocaties van HI hoeven te zijn, worden gevraagd vanuit huis te werken, ook wanneer er geen klachten zijn.

Medewerkers die bij klanten werken volgen de richtlijnen van de klant. Wanneer de klant de mogelijkheid biedt om thuis te werken en dit past met de gevraagde werkzaamheden, dan gebeurt dit ook.

Als je ziekteverschijnselen hebt of je niet 100% goed voelt blijf je thuis. Dit geldt ook bij alle gevallen van koorts, hoesten, pijn, ademhalingsproblemen.

Medewerkers die thuis blijven vanwege ziekteverschijnselen nemen contact op met HR: Eefke van Daal en/of directie: Hans Meeske/Ivo Aarninkhof.

Voor bezoekers van Holland Innovative geldt: bij ziekteverschijnselen of als je je niet 100% goed voelt, kom niet naar onze kantoren. Dit geldt ook als je last hebt van koorts, hoesten, pijn, ademhalingsproblemen en vermoedelijke of bevestigde COVID-19 besmetting.

Dezelfde richtlijnen gelden ook als je de afgelopen 14 dagen in een van de risico gebieden bent geweest in het buitenland, zoals aangegeven door het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Deelnemers aan Trainingen en Workshops:

Holland Innovative geeft haar trainingen in ruimtes, waarbij voldoende loopruimte is en deelnemers op tenminste 1.5 meter van elkaar afzitten. De mogelijkheid wordt ook aangeboden om trainingen remote en online te volgen.

Deelname aan training is mogelijk op onze trainingslocaties. We hebben de ruimte zo ingericht dat iedereen de aanbevolen 1,5 meter afstand kan houden. Daarnaast zorgen onze partners op High Tech Campus in Eindhoven en Gallery in Enschede voor een veilige omgeving, waar de deelnemers tussen de middag samen lunchen.

Bij binnenkomst in de gebouwen, graag de handen desinfecteren en dit blijven doen als je de ruimte verlaat en weer binnenkomt. Daarnaast zullen er niet meer mensen in een ruimte aanwezig zijn, dan wettelijk is toegestaan. Bij binnenkomst van de ruimte en vertrek graag je eigen tafel en middelen die je gebruikt hebt desinfecteren. Middelen hiervoor zijn beschikbaar in de ruimtes. Ook vragen wij aan iedereen om de CoronaMelder te downloaden en te gebruiken (Google Play/ Apple Store).

Tenslotte wordt sterk aangeraden om zeker een mondkapje te dragen als je je begeeft in de algemene ruimtes (gangen, toiletten, pantry etc), de ruimte binnenkomt of verlaat.

Wij zien er naar uit om elkaar digitaal te ontmoeten, dan wel indien gewenst op onze locaties in Eindhoven en Enschede.

Mochten er aanvullende vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Team Holland Innovative

Ivo Aarninkhof
Hans Meeske