Nieuwsbrief September 2016

‘Wauw’, ‘Wat een energie’, ‘Een geweldig evenement’!
De lange rij bij de signeersessie voor Roel Wessels zijn nieuwe boek ‘De Complete Projectmanager’ bewijst het. De boekpresentatie was een enorm succes! Roel heeft met zijn presentatie het publiek verleid met zijn grappen, stemmetjes en filmpjes. Vooral ook omdat hij, ondanks de luchtige en humoristische toon van zijn presentatie, de vinger op de zere plek legt: de projectmanager heeft het zwaar en zijn rol veranderd. Bekijk hier het persbericht: Klik hier .

Projectmanagement Masterclass: vanwege succes extra editie!
Deze 4-daagse Masterclass is uniek door de integratie met het Product Creatie Proces en de focus op leiderschap & gedrag, de ‘factor 10’. De Projectmanagement Masterclass leidt op tot IPMA certificering en besteedt naast gedegen theoretische kennis ook veel aandacht aan toepassing in de vaak weerbarstige praktijk. Leer hoe u als projectmanager of als lid van een projectteam komt tot nog meer effectiviteit en meetbare resultaten. De training wordt door onze deelnemers gewaardeerd met als gemiddeld rapportcijfer een 8,7! Schrijf u nu in voor de Projectmanagement Masterclass die start op 1 november 2016 in Enschede of 8 december 2016 in Eindhoven. Meer informatie: Klik hier.

HighTech meets Talent – 13 oktober 2016
Nu werk steeds complexer wordt, klinkt de roep om talent steeds harder. Het binnenhalen van talent leidt onherroepelijk tot de vraag: hoe gaan we ons talent ontwikkelen? Laat je op donderdag 13 oktober 2016 inspireren door verschillende sprekers die vertellen met welke uitdagingen in talentontwikkeling zij te maken hebben gehad en hoe ze deze aangepakt hebben. Programma en inschrijven: Klik hier .

Even voorstellen: Marco Dominicus – Projectmanager
Mijn naam is Marco Dominicus en ik ben vanaf 1 september 2016 werkzaam bij Holland Innovative als Projectmanager. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het managen van innovatieve en multidisciplinaire systemen in de fases van research tot en met industrialisatie en new product introducties. Mijn expertise (en passie) is het managen én organiseren van multi site (internationale) en multidisciplinaire development en engineering teams te laten samenwerken als één team waarbij een ieder elkaar helpt om een gezamenlijk doel te realiseren.

Schrijf u nu in voor de Green Belt Design for Six Sigma Training
In een tijd met toenemende druk op Time to Market levert de vernieuwde Green Belt Design for Six Sigma (DfSS) training u de middelen om uitdagingen in productontwikkeling succesvol aan te pakken en om deze werkwijze effectief te implementeren in uw projecten. Deze Green Belt training gaat heel expliciet in op de Design for Six Sigma methode. U wordt dus opgeleid tot DfSS Green Belt en bent in staat om activiteiten binnen een project uit te voeren volgens de DfSS methodiek. Schrijf u nu in voor de Green Belt training die start op 28 september 2016 in Eindhoven. Voor meer informatie en inschrijven: Klik hier.

Schrijf u nu in voor de training RF9: Physics of Failure
Falen van uw producten is geen optie! U wilt robuuste en betrouwbare producten? Hoe kunnen uw producten eigenlijk falen? En hoe kunt u dit voorkomen? Het begrijpen van de onderliggende faaloorzaken en mogelijke faalmechanismen bespaart veel tijd en geld tijdens productontwikkeling en voorkomt ontevreden klanten en gebruikers en daarmee imago schade. De deelnemers aan de Physics of Failure module bouwen praktische en gedetailleerde kennis op over faalmechanismen in producten en hun impact op Reliability. Deze 4-daagse training wordt verzorgd in samenwerking met de TU-Delft. Start 27 november 2016. Meer informatie en inschrijven: Klik hier .

Agenda Academy
Six Sigma User Group – 26 september 2016 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclasss – start 27 september 2016 (UITVERKOCHT)- Meer informatie
Green Belt Design for Six Sigma – start 28 september 2016 – Meer informatie
HighTech meets Operations – 29 september 2016 – Meer informatie
HighTech meets Talent – 13 oktober 2016 – Meer informatie
Projectmanagement Masterclass (locatie Enschede) – start 1 november 2016 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-10-25T20:16:04+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X