Nieuwsbrief Oktober 2017

Roel Wessels: spreker op Software-Centric Systems Conference
Roel Wessels is één van de sprekers tijdens de Software-Centric Systems Conference (SC2), de grootste conferentie in Europa op het gebied van software engineering. Wil je weten hoe software engineering zo betrouwbaar & efficiënt mogelijk ingezet kan worden? Of ben je op zoek naar een platform waar professionals hun kennis willen delen? Kom dan op 4 oktober naar SC2! Laat je inspireren door sprekers uit diverse vakgebieden & leer van best practices op het gebied van complexe software ontwikkelingen. Tot dan! Lees verder.

Reliability training @ Holland InnovativeHolland Innovative biedt diverse trainingen op het gebied van Reliability. Op 9 november starten we weer met de training RF9: Physics of Failure. Daarnaast vindt de afsluitende Reliability User Group van 2017 plaats op 11 december waar we veel van onze cursisten hopen te verwelkomen om hun ervaringen te delen! Neem contact met ons op voor meer informatie: academy@holland-innovative.nl of lees meer op onze website.

Master Black Belt Masterclass @ Holland Innovative
Verbeterprogramma’s als Six Sigma, Lean en Design for Reliability worden steeds belangrijker in de ontwikkeling van organisaties. Het succesvol uitrollen van deze trajecten blijkt in veel gevallen meer uitdagingen met zich mee te brengen dan verwacht. De zesdaagse MBB Masterclass helpt projectmanagers en black belts zich verder te ontwikkelen tot leiders van organisatieontwikkeling en experts in product- en procesverbetering. Meer weten over de MBB Masterclass van Holland Innovative? Lees verder.

Roel Wessels inspireert het TNO Projectleiders Gilde
Onderzoeksorganisatie TNO heeft zo’n 300 projectleiders die verenigd zijn in het TNO Projectleiders Gilde. Een paar keer per jaar organiseren zij een bijeenkomst op een van hun locaties, waar ze een lezing verzorgen en een borrel voor de projectleiders. Deze keer was Roel Wessels van Holland Innovative uitgenodigd om de deelnemers te inspireren. Wil jij ook geïnspireerd worden om het projectmanagement vak (weer) leuk te maken? Neem dan contact met ons op: academy@holland-innovative.nl.

Even voorstellen: Marie-Jeanne Pleket – Office Medewerker
Marie-Jeanne zal vanaf begin september het centrale aanspreekpunt zijn binnen Holland Innovative. Met haar brede achtergrond als secretaresse bij diverse bedrijven en in de horeca zal ze het team van Holland Innovative komen versterken. marie-jeanne.pleket@holland-innovative.nl.

BLOG: Talentontwikkeling in een High Tech omgeving
Een jaar of vijf geleden heb ik André Swannet ontmoet tijdens een teambuilding sessie. We zaten op dat moment in een moeilijke fase als team: de organisatie was sterk aan het veranderen en stevende af op een ingrijpende reorganisatie. André liet zien hoe je je eigen talenten kunt ontdekken. En hoe dit je helpt te geloven in je eigen kracht en met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. Lees verder.

Agenda Academy

One day workshop “Design controls for Medical device development” | 19 oktober 2017 | Meer informatie 
Data Mining & Business Analytics | 25 oktober 2017 | Meer informatie 
RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing | 6 november 2017 | Meer informatie 
RF9 Physics of Failure | 9 november 2017 | Meer informatie 
One Day Workshop Quick Response Design | 13 november 2017 | Meer informatie 
One Day Workshop Root Cause Analysis | 15 november 2017 | Meer informatie 
Reliability growth & Trend analysis using Crow-AMSAA | 15 november 2017 | Meer informatie 

Klik hier voor ons volledig academy overzicht.

Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2017-10-09T09:05:18+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X