Nieuwsbrief Oktober 2016

HighTech meets Agro; Robots, Sensors and Vision Systems
Hoe kunnen we in de nabije toekomst voldoende kwalitatief voedsel produceren voor onze wereldbevolking? En dat op een verantwoorde manier voor mens, dier én omgeving? HighTech heeft in het verleden bewezen een enabler te kunnen zijn voor veel werelduitdagingen. Wij denken dat ‘Robots, Sensors and Vision Systems’ een nog crucialere rol gaan spelen in het ontwikkelen, onderhouden, oogsten, verwerken en verbeteren van Agro & Food producten. Op woensdag 9 november organiseren wij HighTech meets Agro op de High Tech Campus in Eindhoven. Sprekers van o.a. Wageningen UR Food & Biobased Research, ARIS B.V., Cerescon B.V., Hoeve Rosa en Van den Borne Aardappelen. Programma en inschrijven: klik hier.

Holland Innovative werkt aan de betrouwbaarheid van Smart Meters
Betrouwbaarheid en de juiste meterstanden doorgeven. Essentiele producteigenschappen van Smart Meters. Waarom? En hoe kom je tot zo’n robuust product met een voorspelbare levensduur? Henk van Haren van Holland Innovative vertelt. Hij noemt het de 4e industriële revolutie: smart industries. Producten die met elkaar communiceren en de klant van zo veel mogelijk informatie voorzien. De Smart Meter is daar een mooi voorbeeld van. Klik hier om het artikel van Vakbeurs Energie terug te lezen.

Even voorstellen: Jan Willem Kleine – Sr. Projectmanager
Mijn naam is Jan Willem Kleine en ik ben 1 oktober 2016 gestart als Sr. Projectmanager bij Holland Innovative. Ik ben een ervaren en gedreven Projectmanager, fysicus van origine, die gaat voor resultaat en klanttevredenheid. Met mijn kennis en ervaring opgedaan bij o.a. Philips (Research, Display Components en PMS), ASML, Irmato en als zelfstandig ondernemer, wil ik graag een bijdrage leveren aan de toekomst van Holland Innovative. Down-to-earth, analytisch, praktisch en oplossingsgericht en altijd op zoek naar de beste manier om klanttevredenheid te waarborgen!

Uitnodiging Alumnidag Reliability
Op maandag 21 november 2016 organiseren wij onze jaarlijkse Alumnidag Reliability. Reliability Engineers presenteren hun projecten aan u! Tijdens deze alumnidag kunt u met elkaar van gedachten wisselen en elkaar op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in Reliability Engineering. Wilt u zelf een presentatie geven over uw project? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar academy@holland-innovative.nl.

Presentaties HighTech meets Talent
Nu werk steeds complexer wordt, klinkt de oproep om talent steeds harder. Het binnenhalen van talent leidt onherroepelijk tot de vraag: hoe gaan we ons talent ontwikkelen? Op donderdag 13 oktober 2016 organiseerden wij HighTech meets Talent. Het onderwerp van deze themamiddag was: Talentontwikkeling in een hightech omgeving. De presentaties van deze dag door AWL Techniek, Coca Cola Enterprises, Océ Technologies en Holland Innovative zijn beschikbaar gesteld op onze website. Klik hier om de presentaties te bekijken.

Schrijf u nu in voor de training RF9: Physics of Failure
Falen van uw producten is geen optie! U wilt robuuste en betrouwbare producten? Hoe kunnen uw producten eigenlijk falen? En hoe kunt u dit voorkomen? Het begrijpen van de onderliggende faaloorzaken en mogelijke faalmechanismen bespaart veel tijd en geld tijdens productontwikkeling en voorkomt ontevreden klanten en gebruikers en daarmee imago schade. De deelnemers aan de Physics of Failure module bouwen praktische en gedetailleerde kennis op over faalmechanismen in producten en hun impact op Reliability. Deze 4-daagse training wordt verzorgd in samenwerking met de TU-Delft. Start 27 november 2016. Meer informatie en inschrijven: Klik hier .

Projectmanagement Masterclass: vanwege succes extra editie!
Deze 4-daagse Masterclass is uniek door de integratie met het Product Creatie Proces en de focus op leiderschap & gedrag, de ‘factor 10’. De Projectmanagement Masterclass leidt op tot IPMA certificering en besteedt naast gedegen theoretische kennis ook veel aandacht aan toepassing in de vaak weerbarstige praktijk. Leer hoe u als projectmanager of als lid van een projectteam komt tot nog meer effectiviteit en meetbare resultaten. De training wordt door onze deelnemers gewaardeerd met als gemiddeld rapportcijfer een 8,7! Schrijf u nu in voor de Projectmanagement Masterclass die start op 1 november 2016 in Enschede of 8 december 2016 in Eindhoven. Meer informatie: klik hier.

Agenda Academy
Projectmanagement Masterclass (locatie Enschede) – start 1 november 2016 – Meer informatie
HighTech meets Agro – 9 november 2016 – Meer informatie
RF1 Life Data Analysis and Reliability Testing – start 14 november 2016 – Meer informatie
RF9 Physics of Failure – start 17 november 2016 – Meer informatie
Alumnidag Reliability – 21 november 2016
One Day Workshop Root Cause Analysis – 22 november 2016 – Meer informatie
Six Sigma User Group – 25 november 2016 – Meer informatie
Examendag – 28 november 2016
Projectmanagement Masterclass (extra editie Eindhoven) – start 8 december 2016 – Meer informatie
Reliability User Group – 12 december 2016 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-11-21T14:01:15+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X