Nieuwsbrief November 2017

Workshop Effective Failure Mode & Effects Analysis
Tijdens de workshop Effective Failure Mode & Effects Analysis wordt aangeleerd hoe FMEA’s ingezet kunnen worden als integraal onderdeel van het product creatie proces.
Meer willen weten over hoe FMEA aangewend kan worden als een levend documents dat risico’s helpt traceren? Interesse in het implementeren van een gestructureerde FMEA in organisaties of leren hoe complexe FMEA’s omgezet kunnen worden in een efficiënte, effectieve en zelfs prettige onderdeel voor alle betrokkenen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de start op 4 december. Klik hier voor meer informatie.

HighTech meets Testing
Hoe een product ontwikkelen zonder te testen? Hoe test je een product zonder alle details van het product of hoe het gebruikt gaat worden te weten? Dit zijn relevante vragen wanneer innovatieve hightech producten ontwikkeld worden. Op donderdag 7 december organiseert Holland Innovative samen met Philip Innovation labs HighTech meet Testing. Experts op het gebied van testen en ontwikkeling zullen zorgen voor inzichten in de uitdagingen en huidige oplossingen op het gebied van goed en nauwkeurig testen van producten. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Reliability User Group
De Reliability User Group is een interactieve bijeenkomst en is bedoeld voor mensen die de theorie achter de rug hebben, maar in de praktijk moeilijkheden ondervinden met de toepassing. Onze Senior Director Reliability Ronald Schop helpt u een oplossing te vinden voor uw problemen. De Reliability User group gaat uit van de praktijkproblemen die de deelnemers zelf aandragen. Op maandag 11 december 2017 wordt er samen met Reliability collega’s, medestudenten en Holland Innovative Reliability Specialisten gekeken naar Reliability vraagstukken en ‘Design for Reliability’ in de praktijk. Klik hier voor meer informatie.

Alumnidag 2017
Op woensdag 13 december 2017 organiseert Holland Innovative de jaarlijkse Alumnidag. Tijdens deze Alumnidag kunt u met elkaar van gedachten wisselen en elkaar op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van proces- & productontwikkeling, projectmanagement en reliability. Het thema van de middag is: Deployment van programma’s als Six Sigma, Lean en Reliability – Hoe krijg je de organisatie mee? Sprekers vertellen vanuit de praktijk en vanuit de theorie hoe de uitrol van zulke programma’s in een organisatie het beste gemanaged kan worden, en tegen welke uitdagingen je aanloopt. Meld u nu gratis aan voor de Alumnidag op de High Tech Campus in Eindhoven!

BLOG: Een nieuwe klant: elke keer verrassend
Wanneer mijn vrienden vragen wat er zo leuk is aan het sales vak is mijn reactie altijd weer: Kennismaken met nieuwe klanten en samen de relatie aangaan met als doel het toevoegen van waarde aan elkaar. Het is privé niet zoveel anders dan zakelijk. Goed naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen. Spannend en een beetje zoekend in het begin, vertrouwd en met een half woord genoeg na verloop van tijd. Met als verschil dat ik privé heel wat minder tijd besteed aan de voorbereiding van een gesprek! Lees verder.

2017-11-30T10:12:04+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X