Nieuwsbrief November 2016

BLOG: Talenten de ruimte geven – De Complete Projectmanager
In mei 2015 zat ik met Roel Wessels op het terras aan het Wilhelminaplein in Eindhoven en Roel kwam met een idee: ‘Hans ik wil een boek schrijven. We hebben de projectmanagement Masterclass maar moeten de volgende stap maken’. Een aantrekkelijk idee, een boek schrijven. Maar waar beginnen we aan. Immers wij zijn geen schrijvers van boeken. Maar ik weet een ding, als Roel een idee heeft, dan wordt het gerealiseerd. Binnen tijd, binnen budget én met een overtreffende kwaliteit. Goed is niet goed genoeg. Dus: JA, we gaan het doen! Lees verder.

Bezoek de lezing ‘How Stuff Fails’ van Ronald Schop op de Precisiebeurs 2016
Laat u inspireren door nieuwe technologieën, oplossingen én producten op 16 en 17 november 2016 tijdens de Precisiebeurs. Wij heten u van harte welkom op onze stand (nr. 48) in de Beneluxhal. U bent daarnaast van harte welkom bij de lezing ‘How Stuff Fails’ van Ronald Schop (Sr. Director Reliability bij Holland Innovative) op donderdag 17 november 2016 van 15.20-15.50 in zaal 19. Klik hier voor uw gratis toegangsbewijs voor de Precisiebeurs 2016.

Alumnidag Reliability – 21 november 2016 (GRATIS TOEGANG!)
Reliability Engineers presenteren hun projecten aan u! Op maandag 21 november 2016 organiseren wij onze jaarlijkse Alumnidag Reliability. Tijdens deze alumnidag kunt u met elkaar van gedachten wisselen en elkaar op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in Reliability Engineering. Tijdens deze middag zijn er presentaties van B/E Aerospace, ReliaSoft, Philips en Holland Innovative. Meld u nu gratis aan: Klik hier.

Download nu de presentaties van HighTech meets Agro; Robots, Sensors and Vision Systems
Hoe kunnen we in de nabije toekomst voldoende kwalitatief voedsel produceren voor onze wereldbevolking? En dat op een verantwoorde manier voor mens, dier én omgeving? HighTech heeft in het verleden bewezen een enabler te kunnen zijn voor veel werelduitdagingen. Op woensdag 9 november organiseerden wij HighTech meets Agro op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer dan 60 deelnemers werden geïnspireerd door sprekers van o.a. Wageningen UR Food & Biobased Research, ARIS B.V., Cerescon B.V., Hoeve Rosa en Van den Borne Aardappelen. U kunt nu de (vrijgegeven) presentaties bekijken op onze website: klik hier.

Six Sigma User Group – 25 november 2016
Nu werk steeds complexer wordt, klinkt de oproep om talent steeds harder. Het binnenhalen van talent leidt onherroepelijk tot de vraag: hoe gaan we ons Heeft u een Six Sigma opleiding gevolgd, maar heeft u moeite om de theorie toe te passen in uw eigen project of organisatie? Op vrijdag 25 november aanstaande organiseren wij de vierde Six Sigma User Group van 2016. Master Black Belt Joost van der Heijden en Statistical Engineering Expert Ko Dousma helpen u met uw projectvraagstukken. De User Group gaat uit van praktijkproblemen en vragen die de deelnemers zelf aandragen. Daarnaast zal er iedere User Group een speciaal onderwerp worden besproken. Het onderwerp van deze User Group is: Data Sets. Voor meer informatie en aanmelden: Klik hier.

IPMA Jaarcongres: Beter projecten voor een betere wereld
Op woensdag 16 november 2016 organiseert IPMA haar jaarcongres met als thema: ‘Betere projecten voor een betere wereld: wie heeft de macht over het stuur?’. Ontmoet Roel Wessels, auteur van De Complete Projectmanager, en laat je informeren over het boek op de stand van Van Haren Publishing. IPMA staat voor professionalisering, herkenning en vooral erkenning van het projectmanagementvak. Holland Innovative biedt met de Projectmanagement Masterclass een volledig overzicht van het prachtige projectmanagement vak op IPMA C & IPMA D niveau. Heb je interesse om je projectmanagement skills te verbeteren of ben je nieuw in het vak? Neem dan deel aan de masterclass die start op 8 december 2016. Voor meer informatie en aanmelden: Klik hier.

Agenda Academy
RF9 Physics of Failure – start 17 november 2016 – Meer informatie
Alumnidag Reliability – 21 november 2016
Six Sigma User Group – 25 november 2016 – Meer informatie
Examendag – 28 november 2016
Projectmanagement Masterclass (extra editie Eindhoven) – start 8 december 2016 – Meer informatie
Reliability User Group – 12 december 2016 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website. Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!

2016-11-28T14:37:18+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X