Nieuwsbrief maart 2018

One day workshop Yellow Belt
Tijdens de one day workshop Yellow Belt wordt een introductie gegeven over Lean Six Sigma met als doel het ophalen van kennis en het opdoen van een basis begrip van tools en technieken. Binnenkort komt de nieuwe one day workshop Yellow Belt beschikbaar, meer informatie over het programma en de data volgt

Green Belt to Black Belt
Ben je een gecertificeerde Green Belt en wil je jouw kennis verdiepen tot Black Belt-niveau? Wil je klantenwensen verder kunnen vertalen met behulp van Design for Six Sigma? De nieuwe training Green Belt to Black Belt zorgt ervoor dat technieken als statistiek en meet systeem analyse verder uitgediept worden. Met behulp hiervan kunnen uitdagingen in de ontwikkeling van nieuwe robuuste producten, diensten en processen succesvol aangepakt worden.
Meer weten over hoe je een veranderaar van de toekomst kunt worden? De Green Belt to Black Belt start op 26 maart, dus schrijf je snel in. Klik hier voor meer informatie.

HighTech meets Testing
Hoe een product ontwikkelen zonder te testen? Hoe test je een product zonder alle details van het product of hoe het gebruikt gaat worden te weten? Dit zijn relevante vragen wanneer innovatieve hightech producten ontwikkeld worden. Op donderdag 22 maart organiseert Holland Innovative samen met Philip Innovation labs HighTech meet Testing. Experts op het gebied van testen en ontwikkeling zullen zorgen voor inzichten in de uitdagingen en huidige oplossingen op het gebied van goed en nauwkeurig testen van producten. Klik hier voor meer informatie.

HighTech meets Agro | Six Sigma
De continue stroom aan veranderingen in de voedselbehoefte, nieuwe regelgeving en een kritische maatschappij dwingen ondernemers in de agrarische sector om te blijven vernieuwen. Op donderdag 29 maart laat Holland Innovative u, in samenwerking met Demokwekerij Westland, graag kennis maken met Six Sigma. Leer van ervaringsdeskundigen hoe zij in de praktijk baat hebben bij deze aanpak en ervaar hoe het u kan helpen tijdens de interactieve workshop. Klik hier voor meer informatie.

Effectieve productontwikkeling door projectmatig werken
Projecten spelen een cruciale rol in innovatie omgevingen. Projectmatig werken is hét middel voor effectieve productontwikkeling in een omgeving met steeds sneller veranderende technologieën en markten.

In de meeste R&D organisaties lopen veel projecten tegelijk. Hoe kan de multi project organisatie effectief en efficiënt georganiseerd worden? Hoe te komen van een ‘spaghetti’ van losse projecten tot een gestroomlijnde projecten ‘fabriek’. Tijdens de One Day Workshop Managing the Innovation Factory worden met behulp van best practises handvaten aangereikt om in te zetten in de eigen organisatie. Op 8 maart vindt de One Day Workshop Managing the Innovation Factory plaats. Klik hier voor meer informatie.

De training Projectmatig Werken in een R&D Omgeving leert hoe een innovatie project doelmatig georganiseerd kan worden en wat de eigen rol van de medewerker daarin is. Hoe breng ik heartbeat aan in mijn project? Hoe maak ik een framework voor de planning? Ondersteund met praktijkvoorbeelden en interactie worden handvaten gegeven om toe te passen in de eigen organisatie. Projectmatig Werken in een R&D Omgeving start op 13 juni. Klik hier voor meer informatie.

BLOG: Root cause analyse brengt licht in de duisternis
Tijdens de training Problem Solving by Root Cause Analysis wordt duidelijk gemaakt hoe en waarom de Shainin methodiek werkt. Hoe een probleem analyse te starten om de grootste root cause, de zogenaamde Red X te vinden om variaties in het productieproces te vinden die leiden tot productvariaties. In het blog van Coen wordt beschreven hoe Root cause analyse licht in de duisternis brengt. Lees meer.

Even voorstellen: Martijn van Raamsdonk
Per 1 februari is Martijn van Raamsdonk bij Holland Innovative gestart om het Sales-team van Holland Innovative te versterken. Met zijn jarenlange ervaring in sales en recruitment is hij een goede aanvulling voor het team. Hij komt graag een keertje langs om kennis te maken! Martijn.van.Raamsdonk@Holland-Innovative.nl

De Holland Innovative Academy heeft een groot aanbod van trainingen en workshops die zowel als open training en als in-company training kunnen plaatsvinden. De focus van het trainingsprogamma richt zich op:

– Project Management
– Lean en Design for Six Sigma
– Reliability Engineering
– Problem Solving by Root Cause Analysis

Klik hier voor het volledige academy overzicht.

2018-03-06T09:45:55+00:00
Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 155 beoordelingen
X