Meet the Industry Giants!
Ben jij een HighTech start-up en wil jij CEO’s en beslissers van HighTech Corporates ontmoeten? Of ben jij een Corporate en zie je start-ups als belangrijke innovatiepartners? Zo ja, dan hebben wij het ultieme platform voor jou op de Hannover Messe 2017: ‘Meet the Industry giants’! Holland Innovatie organiseert samen met de Hannover Messe en diverse start-up netwerken uit Nederland en Duitsland dit 2-daagse event tijdens de Hannover Messe op 24 en 25 april. Het doel is om HighTech start-ups en HighTech Corporates kennis met elkaar te laten maken. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

Even voorstellen: Pieter de Roij – Sr. Projectmanager
Per 1 maart 2017 ben ik bij Holland Innovative gestart als Sr. Projectmanager. Ik heb de afgelopen jaren met veel passie en plezier als Product & Projectmanager gewerkt aan een groot aantal technische en organisatorisch uitdagende projecten. De tijden van exponentiële groei hebben mij veel energie en inspiratie gebracht, zoals in de jaren ’90 toen ik bij Tyco Electronics werkte aan projecten voor o.a. Nokia en Ericsson. Ook bij Meyer Burger (voorheen OTB Solar) heb ik gewerkt aan projecten voor Solar cell productielijnen en equipment. Bij Holland Innovative krijg ik de kans om bij verschillende bedrijven aan grensverleggende projecten te werken. Samen met een professioneel team iets tastbaars creëren is voor mij toch nog steeds het mooiste dat er is! Contact: pieter.de.roij@holland-innovative.nl.

HighTech meets Agro – Crop Protection
Op dinsdag 23 mei 2017 organiseren wij de 12e editie van HighTech meets Agro op de Forward Farm van Bayer CropScience in Abbenes. Het onderwerp van deze HighTech Meets Agro is: Crop Protection. Sprekers van o.a. John Deere, Bayer CropScience, Proefcentrum Hoogstraten, De Enk Groen & Golf en Koppert Biological Systems spreken over hun ervaringen, uitdagingen en innovaties gerelateerd aan Crop Protection. Aansluitend is er een interactieve workshop waarin we dieper ingaan op diverse thema’s. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

Schrijf u nu in voor de training RF6: Software Reliability
Op 19 april starten we weer met een nieuwe training RF6: Software Reliability. Docent Bryan Bakker (Sioux Embedded Systems B.V.) leidt u door het Software Reliability Landscape. Na afronding van deze training bent u in staat om Software Architecten en Developers te ondersteunen in het ontwikkelen van betrouwbare software voor complexe systemen. Door de focus op Software Reliability kunt u proactieve en solide engineering- en managementaanbevelingen geven gedurende het gehele Software Ontwikkel Proces. Check onze website voor meer informatie of om meteen aan te melden! Check onze website www.holland-innovative.nl voor meer informatie en de actuele cursusdata.

BLOG: Samen met de klant ‘excellereren’
Tijdens een van mijn vele ritten naar huis bedacht ik ineens dat elk antwoord op de vraag: ‘Wat is nu het belangrijkste bij het implementeren van een verbetermethodiek?’, één kerncomponent in zich heeft, namelijk: kennisoverdracht. Vanuit mijn rol vind ik het dan ook fantastisch om te zien hoe het proces van kennisoverdracht plaatsvindt in alle fases bij een klant, waarbij alles op z’n plek valt en de personen in kwestie een punt bereiken waarbij zij excelleren in hun omgeving. Dat zij op hun beurt weer het vertrouwen doorgeven, anderen enthousiasmeren en zelf ook enthousiast verder blijven groeien in hun competenties en rol binnen een organisatie. Lees de blog van Marcel Logger, Master Black Belt bij Holland Innovative, nu op onze website: klik hier.

HighTech meets Automotive – Tribology in Automotive and HighTech Systems
Op dinsdag 11 april 2017 organiseren wij samen met AutomotiveNL de vijfde editie van HighTech meets Automotive. Het thema is ‘Tribology in Automotive and HighTech Systems’. Sprekers van o.a. Bosch Transmission Technology, Hauzer Techno Coating, Materials Innovation Institute (M2I), DAF Trucks en TriboForm vertellen over hun ervaringen, uitdagingen en innovaties gerelateerd aan tribologie. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

Agenda Academy
One Day Workshop Reliability – 30 maart 2017 – Meer informatie
Reliability User Group – 3 april 2017 – Meer informatie
System Architect(ing) – start 3 april 2017 – Meer informatie
HighTech meets Automotive – Tribology – 11 april 2017 – Meer informatie
RF6 Software Reliability – start 19 april 2017 – Meer informatie
Black Belt Design for Six Sigma – start 22 mei 2017 – Meer informatie

Ga voor ons volledig academy overzicht naar onze website.
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden!